2777
2789
عنوان

كمك لطفا.باردارى با فاصله كم

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 32 پست
چرا تا پنج ماهگی دادم بعدش دیگه خودش نخورد.دکترشم میگفت هیچ مشکلی پیش نمیاد تا آخر میتونی بهش شیر بد ...

چى ميگه اين دكترم كه همين الان بايد از شير بگيريش وگرنه جنين رشد نميكنه

ولى منم تصميم دارم اگه بچه رو نگه داشتم به پسرم تا جايى كه شير ميخوره بدم. اون برام اولويت داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چى ميگه اين دكترم كه همين الان بايد از شير بگيريش وگرنه جنين رشد نميكنه ولى منم تصميم دارم اگه ...

به منم دکتر خودم گفت از شیر بگیرش ولی دکتر پسرم میگفت هیچ اشکالی نداره من حتی یه جا خوندم که بعد از تولد دومی میشه به هردو شیر داد ولی بدن خودت کم میاره باید خیلی خودتو تقویت کنی.در ضمن تو رشد جنینم هیچ تاثیری نمیذاره بچه ی من که با وزن خوب به دنیا اومد

دوستم بچه اش نه ماهش بود باردار شد شیر رو قطع کرد شیرخشک بهش ميداد

امروز اومدم زمانهايى كه گشنه بود همينطورى واسه امتحان بهش شير خشك دادم اصلا شيشه رو قبول نكرد، با ليوان بهش دادم كه اصلا اوق ميزد. عجيبه

امروز اومدم زمانهايى كه گشنه بود همينطورى واسه امتحان بهش شير خشك دادم اصلا شيشه رو قبول نكرد، با لي ...

خوب از اول عادت نداره به شیشه سخت قبول کنه من بچه هامو چون میخواستم برم سرکار از اول عادت به شیشه کرده بودم شیشه رو راحت قبول میکردن ولی دیدم بچه ای رو که از اول بهش شیشه ندادندیگه شیشه قبول نمیکرده

پرستار nicu
بچه ت دیگه غذاخورشده.ازشیربگیریش چندوعده شیرخشک میدی سقط نکن .اونم بچه تونه خودتو بچتو باغذابیشتر ...

غذا ميخوره ولى از نظر روحى اذيت ميشه، نميشه؟

من اصلا دلم رضا به از بين بردنش نيست، نظر شوهرم اينه