2777
2789

از الان باید شروع کنم چیزی بخورم یا کاری انجام بدم که دردام شروع بشن؟ یا زوده؟؟؟

میشه بدون اینکه کار خاصی انجام داد، سر همون ۴۰ هفته دردا خود به خود شروع بشن و وارد ۴۱ هفته نشد؟؟؟ 

مادر هستم و 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نزدیکی و.وارد شدن منی....پیاده روی وقر دادن...مالش نوک سینه

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

راه رفتن خيلي خوبه، مخصوصا از پله بري بالا و بيايي پايين و پاهات رو بكوبي (مثل رژه رفتن) 

روي صندلي برعكس بشين و پاهات رو باز كن ، 

نزديكي هم ميگن اثر داره. 

دمكرده تخم شويد و گل گاو زبان هم ميگن خوبه ولي من از ٣٨ هفته خوردم و تا ٤٢ هفته دردم شروع نشد

پیاده‌روی و تحریک سینه‌هات چون اون هورمونه ک بعد ماساژ سینه‌ت ترشح میشه باعث میشه دهانه رحمت باز بشه و سینه‌هات پرشیربشه 

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.

من همه کارارو کردم از ۳۵ هفتع کرچک خوردم هر روز یه قاشق بعدش وقتی ۳۸ شدم دم کرده بابونه و شوید و گل گاو زبان و رازیانه و شنبله دم کردم خوردم پباده روی هر هفتع ۵ روز شدید داشتم یعنی بالایی ۱ ساعت هر روز پیاده رویم داشتم نیم ساعت!!!! ورزش اسکات وگربه و چهار دست و پا و حالت سجده و برعکس نشستن رو صندلی و.‌‌..

حموم اب داغ غ غ میکردم پشتم و سینم زیر دوش ماساژ میدادم هر روز...

زیر دوش ابگرم مثل پتو شستن میکردم پاهام 

روغن کرچک خوردم ۲ تا شیشع پشت سر هم 

سر جمع ۴ تا شبشه خوردم تو ۱ ماه

چشت روز بد نبینه رحمم بدون درد دو سانت باز

لگنم مناسب الانم هفته ۴۱ هستم ۴۰ هفته ت ۲ روز😑😑😑

منظورم اینه خدا تا خودش نخواد خودت نمیتونی هیچ کاری بکنی توکلم به خداس گفتن هفتع بعد بیا دیگ ختم بارداری مینویسیم ببینم دردم بگیره انشالله تو ۶ روز...

خودت نکش تا بالایی نخواد از دس هیچ کس هیج کاریی بر نمیاد رحمم ۴ بار تحریک کرده دکتر😐

نفسم =همسرم و پسرم