2777
2789
عنوان

خدا شب کنه......

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 35 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای مودم خخخخخخخ دور ازجون

طلا همینجوری داره میره بالا

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋

نخرین واقعا طلا چیز واجبی تو زندگی نیست خوردو خراک نیست که

من سالها پیش کلشو فروختم جز حلقه ها باور کنین حس ارامش داشتم😂

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
ای کاش مردم ما تحریم کردنو بلد بودن وقتی ی چیزی گرون میشد بیخیالش میشدن

مردم ما اگه بلد بودن هر سال نمیرفتن یک عالم پول رو بریزن تو جیب عربستان که این همه مسلمان کشت اخرشم هم دارن میرن مکه دم خونه آدمه این هم جوون بیکار اینها از حج واجب تره

ای کاش مردم ما تحریم کردنو بلد بودن وقتی ی چیزی گرون میشد بیخیالش میشدن

تو این مورد جواب نمیده

قیمت طلا بسته به قیمت دلار و قیمت طلای جهانی داره

که خب حداقل وضع دلار مشخصه با نخریدن ما پایین نمیاد

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
مردم ما اگه بلد بودن هر سال نمیرفتن یک عالم پول رو بریزن تو جیب عربستان که این همه مسلمان کشت اخرشم ...

درو بدوووووو بدوووووو الان میریزن سرت که چرا هر سال مردم میرن انتالیا بیان خرج عروسی بدن

مردم ما اگه بلد بودن هر سال نمیرفتن یک عالم پول رو بریزن تو جیب عربستان که این همه مسلمان کشت اخرشم ...

موافقم باهات

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋