2777
2789
عنوان

دوستان با یک پسر هجده ماهه سفر به کجا بهتره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 56 پست

کاربران محترم داخل تاپیک جر و بحث نکنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان بهترین فصله تا شهریور کمترین خطر ابتلا به بیماری ویروسی هست

شما کوش اداسی رفتین؟کنار ساحل برای بچه خطرناک نیست؟کدوم ماه از تابستون خوبه؟

در ضمن چقدر راهش طولانیه خود کوش اداسی نمیبرن.ازمیر میرن

شما اصلا جات داخل این سایت نیست.اشتباهی اومدی.سریع هم به فکر درمان باش

اره واقعا تو این سایت ادم روان پریش زیاد پیدا میشه ادم باید مراقب باشه

یه دختر معمولی با کلی ارزوهایه قشنگ.قسم میخورم که به تک تکشون برسم.چون ارزومه پنچر شدن بدخواهامو ببینم 
کاربران محترم داخل تاپیک جر و بحث نکنید

به نظر شما با این کاربر چه برخوردی بشه خوبه؟ نی نی یار لطفا از تاپیک من اینو بیرون کن.اصلا اینجور ادمها سایت برای چی میان

شنا و ساحل بچه رو مریض نمیکنه؟

نه استخر هتل منظورمه 

چراا مریض کنه؟

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.
من اونجاهارو نمیدونم ولی هفته آینده میخوام با یه بچه هشت ماهه برم کربلا. امیدوارم هم پسر شما و هم پس ...

به به بسلامتی خوش بگذره با دل خوش بری وبرگردی.

چه مراقبتهایی توی سفر برای بچه ات میخای انجام بدی؟

ویروسی و الودگی باشه

سخت نگیر بچه رو قرنطینه بار بیاری بعدا بزرگتر بشه هی مریض میشه 

بزار طبیعی بزرگ بشه 

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.
شما رفتید ؟با بچه انتالیا و کوش اداسی چه تفریحاتی میشه داشت؟

منكه خودم هنوز ندارم تو اقدامم ولي سال پيش با چند تا از دوستامون رفتيم دوتاشون بچه داشتند يكي ٢ سال و نيم يكي ١ ساله و خوب مشكلي نداشتند خيليم راضي بودند و ميگفتند تا بزرگ نشند ما فقط همين انتاليا و كوش اداسي رو ميايم چون واسه بچه هامون بهتره 

يه سري برنامه هاي اينترتيمنت مخصوص بچه ها 

استخر كوچيك و كم عمق پارك بازي بي بي سيتر كه البته يكم گرون بود تو غذاهاشونم خيلي چيزا هست كه واسه بچه ها مناسب بود