2777
2789
عنوان

دوستان با یک پسر هجده ماهه سفر به کجا بهتره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 56 پست

بعد ببين همسرت خيلي مهمه كه حواسش باشه و كارارو تقسيم كنيد چون يكيتون حال ميكنه يكيتون بايد حواسش فقط به بچه باشه درضمن حتما از شهري كه هستين آب با خودتون ببرين البته اونجا آب معدني به وفور هست اما محض احتياط كه آب به آب نشه ببري بهتره دوستاي ماهم آورده بودن با خودشون يه چيز ديگه هم اينكه مثلا شبا ميتوني بچتو بخوابوني و چون از هتل بيرون نميري با دوتا گوشي و با اپ اينو مثلا ميتوني بچه رو كنترل كني كه اگه بيدار شد سريع خودتو برسوني اينجوري از شباتم ميتوني استفاده كني و خوش بگذروني😁

منكه خودم هنوز ندارم تو اقدامم ولي سال پيش با چند تا از دوستامون رفتيم دوتاشون بچه داشتند يكي ٢ سال ...

چه خوب چون شوهرم میگه استانبول بهتره.جذابتره.پس کوشی اداسی مناسبتر هست با بچه بریم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد ببين همسرت خيلي مهمه كه حواسش باشه و كارارو تقسيم كنيد چون يكيتون حال ميكنه يكيتون بايد حواسش فق ...

راهکار خوبیه.اره همکاری میکنه ولی من بیشتر دلنگرانم.

دوستان پس استانبول رو حذف کنیم؟کوش اداسی خرید هم داره ؟من یکم خرید هم بدم نمیاد 

چه خوب چون شوهرم میگه استانبول بهتره.جذابتره.پس کوشی اداسی مناسبتر هست با بچه بریم

من انتاليا رفتم كوش اداسي نرفتم ولي شنيدم هتلاش مثل انتالياس هرجا رفتي خوش بگذره عزيزم 😋

به به بسلامتی خوش بگذره با دل خوش بری وبرگردی. چه مراقبتهایی توی سفر برای بچه ات میخای انجام بدی؟

ممنونم گلم. انشاالله شمام  سلامت و خوشحال باشی همیشه. عزیزم من امروز پسرمو بردم دکتر. بهم گفت از آب عراق اصلا استفاده نکن و اینکه بهداشت رو کاملا رعایت کن و حتما از ایران پوشک بچه ببر. دارویی تجویز نکرد. شما میخوای چکار کنی که گل پسرت سالم بمونه؟

ممنونم گلم. انشاالله شمام  سلامت و خوشحال باشی همیشه. عزیزم من امروز پسرمو بردم دکتر. بهم گفت ا ...

سلام.اب عراق استفاده نکن یعنی برای شستن بچه هم استفاده نکنی از کجا اب میخای گیر بیاریمگه چقدر اب از اینجا میتونی با خودت ببری؟

من هم در حال تحقیق کردنم که چه کارهایی باید انجام بدم هنوز نمیدونم

سلام منم با پسر 20 ماهم پس فردا عازم استانبول هستم و خیلی استرس دارم کامل حالتون رو درک میکنم منم اولین سفرمه بعد از تقریبا 3 سال من از دکتر پسرم پرسیدم گفت اگه اب استخر رو بخوره اسهال و استفراغ شدید میشه واسه همین من آنتالیا رو حذف کردم منم میخوام چند تا شیشه اب ببرم و یه مقدارم دارو دکترم نوشته که با خودم ببرم حتمن برم و بیام تعریف میکنم براتون

سلام منم با پسر 20 ماهم پس فردا عازم استانبول هستم و خیلی استرس دارم کامل حالتون رو درک میکنم منم او ...

سلام منم هفته گذشته که تعطیلات بود با پسرم با ماشین به سمت شمال رفتیم .توی ماشین اصلا بیشتر از نیم ساعت نمیتونست بشینه .اگر خواب بود که خوب بود موقع بیداری همش در حال اختراع بازی جدید با اسباب بازیهاش بودم اون هم نیم ساعت راضی میشد بعد بیقرار بیرون رفتن میشد عملا به شیشه و در میزد که بیرون بره.شما هم برای داخل هواپیما که سه ساعت زمان میبره اگر نخابید باید بتونی ارومش کنی. یا توی اتاق هتل بتونی نگهش داری.

ضمنا

چه داروهایی  دکتر نوشته؟

و برای 

رستوران رفتن هم یه جا روی صندلی نمیشینه البته بچه من پر جنب جوش هست .

ایشالله شما بری بهت خوش بگذره و بیای تعریف کنی