2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم معتقدم به اعتقادات هم باید احترام گذاشت  ولی بین معتقد بودن و رویایی بودن فرق هست  ...

عزیزم حتما قران مطالعه کن تو خود قرانم گفته حتی فزشته راحیل عقد حضرت علی و فاطمه رو خونده هم قران هم نهج البلاغه رو با تفسیرش بخون من خیلی تحقیق کردم ک راه اشتباه نرم چون همزمانم چله لرداشتم گفتم نکنه راهم خطا باشه و چله هام باطل شه

بذار لای قرآن بین دفتر آرزوهات تو جعبه جواهراتت بذار ی جای خاص بسوزون  پاره کن با هر ک ...

من یه بار لای قران گذاشتم عجیب ادم ارامش میگیره انگار تخلیه روحی میشه

مهمترین احساس شما،احساسیه که به خودتون دارید
عزیزم حتما قران مطالعه کن تو خود قرانم گفته حتی فزشته راحیل عقد حضرت علی و فاطمه رو خونده هم قران هم ...

کدوم ایه قران نوشته که فرشته عقد اونا رو جاری کرده ؟اولین بارم که اینو میشنوم قران چنین چیزی گفته باشه.

در ضمن خودتون میگین عقد اونا رو جاری کرد کجاش باز نوشته که اون ۲ تا به جای خدا از فرشته خاستن که عقدشونو بخونه پس بازم به حرف من میرسیم که فرشته حقی از خودش نداره و تابع خاست خداست بی چون و چرا . اگه این موضوع حقیقت داشته باشه بازم خدا خاسته نه اون ۲ تا

کدوم ایه قران نوشته که فرشته عقد اونا رو جاری کرده ؟اولین بارم که اینو میشنوم قران چنین چیزی گفته با ...

تو قران نیس تو احادیثه 100%همه چی بخواست خدا یه برگم از درخت بدون اجازه خدا نمیوفته پیامبر و امامان هم انسانن اونام بدون اجازه خدا کاریی نمیکنن ولی ما واسطه میکنیم همین چله برداشتن با 2 خط عربی چی میشه هیچ ما داریم انرزی میدیم بخدا بخدا میگیم 40 روز ب یادتیم و... اینم مثل همونه یه جوری قانون جذب

payambara hm bedone ejaze khoda nmitunn kari konn!!!

پیامبر ادمه و خدا به ادمیزاد قدرت اختیار و تفکر داده قبول بدون اجازه نمیتونه کاری کنه ولی میتونه  برا ما دعا کنه و واسطه بین ما و خدا بشه به خاطر مقامی که کسب کرده 

ولی فرشته ها بدن زحمت تو اون جایگاه هستن یعنی کاری نکردن که پیش خدا جایگاهی داشته باشن ولی پیامبرا زحمت کشیدن با وجود اینکه میتونستن خلاف انتخاب کنن نکردن پس عزیز خدا شدن .این فرق پیامبر با ما و فرشته هاست