2777
2789
azizam benevis be fereshteie arezooham name minevisam salam fereshteye man mamnoonam azinke name ...

خیلی ممنون ازتوضیح کاملت

فقط یه بار نوشتی؟؟

نامه رو سوزوندی خاکسترشو ریختی توی آب روون؟؟

به زودی این تیکر به یه تیکره واااقعی تبدیل میشه 😍💃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

jaleb bood tahala chizi khasti o behesh recdi?

اره.سلامتی دخترم.خودم که  .متوسل شدم بهشون کمکم کردن .

برا من هیچ کدوم اینا باهم فرقی ندارن یا بگو یا حصرت عیسی یا بگی یا حصرت محمد چه فرقی داره وقتی همشون پیامبر خدان و به فک مردم هستند

فقط 

اره.سلامتی دخترم.خودم که  .متوسل شدم بهشون کمکم کردن . برا من هیچ کدوم اینا باهم فرقی ندارن یا ...

har kasi khoda ro joori miparaste joori doa mikone va joori talab mikone khastasho

b aghayed bayad ehteram gozashte beshe

man ba roya az khodaye khodam talab mikonam to ba motevasel shodan b payambara

ina b eteghadat bar migarde

hamaro k nabayad nahi az monkar kard

azizam benevis be fereshteie arezooham name minevisam salam fereshteye man mamnoonam azinke name ...

تو اصفهان اب خوردنم نیست چه برسه اب روون😂😢😢

ینی هر کار میخوام انجام بدم یه پاش میلنگه😣

مهمترین احساس شما،احساسیه که به خودتون دارید
har kasi khoda ro joori miparaste joori doa mikone va joori talab mikone khastasho b aghayed bayad ...

منم معتقدم به اعتقادات هم باید احترام گذاشت 

ولی

بین معتقد بودن و رویایی بودن فرق هست 

یکی مسیحی یکی بودایی یکی مسلمان همه محترم 

ولی

فرشته  اخه قدرتی از خودشون ندارن هیچ دینی فرشته ها رو صاحب اختیار معرفی نمیکنه  همه به پیامبر خودشون متوسل میشن چون اونا ادمند صاحب اختیار

همه فرشته ها تابع بی چون و چرا خدا یند اختیار ندارند ‌.

فقط بچه ها معتقد فرشته ها هستند چون کودکند چون رویایی و تخیلی میتونن فکر کنن.

من تمام غصه هامو مینویسم میسوزونم تا فراموششون کنم انگار که اتفاق نیفتاده وقتی میسوزن منم حال خیلی خاصی بهم دست میده اینکه نمیشه دلیل

kamelan jeddi man kac hastam k az nazar man ina khorafati bish nabood tabligh ham nakardam hich ja ...

عزیزم اخه اسم فرشته ها فرق داره مثلا فرشته عشق راحیل باید چی کار کرد بعد میگن تو نامه از خدا تشکر کنید بعد میگن اسم خدا باشه  نباید اتیش بزنیم منم دسترسی ب اب رون ندارم

مشکل منم آب روان هس😭

بذار لای قرآن

بین دفتر آرزوهات

تو جعبه جواهراتت

بذار ی جای خاص

بسوزون 

پاره کن

با هر کدوم حالت بهتر میشه  همون کارو بکن 

امروز ۳ اتفاق عالی برای من خواهد افتاد ......