2777
2789
عنوان

چله یاسین برای بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 15668 بازدید | 527 پست
منم داخلو نمیشورم ولی بیرونو حتما با شامپو بچه میشورم که بوی منی ندم خیلی بدم میاد یعنی شما بعد رابط ...

نه من هیچ فرقی بین اعضای بدنم نمیذارم😄😄😄

همه ی بدنمو با شامپو بدن میشورم

ولی تودو خدا اینقد حساس نباشین

وقتی بیرون از حموم تو لباس زیرتون پد بذارین .که اگ حتی قطره ای برگرده مشکلی نباشه

خوب مثل دستشویی نشینبم چطوری بشوریم تا تمیز بشه ایستاده که نمیشه وای ببخشیدا ولی واقعا فک کنم من تو ...

اصن اینجوری فک کنم اشتباه باشه اخه همش میریزه بیرون

اخه مامانم میگف حتی اگه منی مرد باعث باردار شدنتونم نشه.کلی فایده داره مثلا باعث امادگی رحم میشه که ماهای بعد باردارشه

یاحتی کسایی که رابطه دارن ولی ببخشید مثلا منی رو داخل نمیریزن تو طب سنتی میگن باعث میشه رحم سرد شه

پس شما وقتی اونجوری بشینی بعد رابطه باعث میشه همش بریزه بیرون .وهیچ فاید ه ای برا رحم نداشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا مهسا جون من که میرم دکتر تعجب میکنن میگن خیلی خوبی سایز تخمکها ،رحمت ، شوهرمم میگن در حدی نیست ...

حالا انشا... که همین نتیجه بگیرین

ولی منکه ماهی که نتیجه گرفتم که اصن تو فکرش نبودم.میگم احتمالا مهمترین آیتم همین ارامشه

حالا انشا... که همین نتیجه بگیرین ولی منکه ماهی که نتیجه گرفتم که اصن تو فکرش نبودم.میگم احتمالا مه ...

ولی چقدر سوال میپرسم پس شما بیرون واژن و با مواد شوینده میشوری درسته؟ به صورت ایستاده؟ ببخشید تورو خدا

هدیه جون کلا شست و شوی واژن با شوینده های معطر خوب نیس،واز ژل های شست و شو هم تاجایی که مشکلی نداری ...

ببخشیدا ولی میخواستم ببینم شما هم بعد نزدیکی تو حمام بیرون واژن و به صورت ایستاده و با اب خالی میشورید ؟ 

هدیه جون کلا شست و شوی واژن با شوینده های معطر خوب نیس،واز ژل های شست و شو هم تاجایی که مشکلی نداری ...

مامان ملوووووووورین کجایی عزیزم نگرانت شدم در ضمن سوالمو جواب ندادین فک کردم ناراحت شدین بی ادبی نباشه یه وقت ولی میخواستم از چند نفر پرسیده باشم که اگه کارم اشتباهه خودمو تغییر بدم فقط همین ... 

مامان ملوووووووورین کجایی عزیزم نگرانت شدم در ضمن سوالمو جواب ندادین فک کردم ناراحت شدین بی ادبی نبا ...

سلام هدیه جون،یه هفته ای میشه حالت تهوعم بیشتر شده و سرگیجه دارم واسه همین استراحت بودم و مادرم وخواهرای شوهرام و جاریم مهمونمون میکردن تا خودم غذا نپزم و هم استراحت تو خونه حوصله مو هم سر نبره ،خدا برام حفظشون کنه خیلی خوبن اونقدر ذوق دارن به خاطر حاملگیم مخصوصا که فهمیدن دوقلوان

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
سلام هدیه جون،یه هفته ای میشه حالت تهوعم بیشتر شده و سرگیجه دارم واسه همین استراحت بودم و مادرم وخوا ...

خداروشکر الهی که همتون سالم و سلامت و خوش باشین دیدم جوابمو ندادی نگرانت شدم مامان ملورین   

مامان ملوووووووورین کجایی عزیزم نگرانت شدم در ضمن سوالمو جواب ندادین فک کردم ناراحت شدین بی ادبی نبا ...

نه عزیزم چه بی ادبی،هرسوالی داشتی بپرس،کارایی که من از نت یاد گرفتم و تقریبا دوسالی میشه که اونارو رعایت میکنم:عدم برخورد ممستقیم آب سرد با واژن،تو دستشویی و بعده از نزدیکی،  پاک کردن خود با دستمال سفید و تمیز نخی بعده نزدیکی،استراحت 20دقیقه ای به سمت راست بعده نزدیکی ،عدم مصرف آب سرد بعده نزدیکی و بعداز هر استحمام،اگه طبعت سرده،گرم نگه داشتن پاها و شکم و کمر تا زمان تخمک گذاری،اصلاح تغذیه بر اساس طبعت،شست و شو به طور ایستاده باصابون و نشسته هم با آب خالی،در کل اون قسمت و نباید زیاد دستکاری کرد،البته اینو هم بگم من در اکثر مواقع دستمال نخی و تو زیر پوشم میذاشتم و میخوابیدم و صبح میرفتم حموم که دمای بدنم هم اومده باشه پایین و با دمای بالای بدنم بلافاصله بعده نزدیکی حموم نمیکردم که باعث سردیم بشه،ولی تو باید طبعت و بدونی چیه بعد مناسب با طبعت رفتار کنی.

الان دقیقا هفته چندی؟

تو سونو تقریبا ده روز با تیکرم فرق داره،و دوقلوهامم باهم دو روز فاصله دارن،قربونشون برم من،انشالله هدیه واسه تو دوقلو بشه خیلی عالیه ی حس دیگه ایه اصن که الان من سه نفرم😅😅