2777
2789
عنوان

چله یاسین برای بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 15670 بازدید | 527 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم.انشالله شمام باارداری راحتی داشته باشین و راحت نی نی تون بیاد بغلتون😍

مهسا جون یه سوال داشتم روم نمیشد بپرسم ببخشید ولی من بعد نزدیکی 30 دقیقه میخواابم و بعد میرم حمام ،مثل دستشویی میشینم و خودمو انقدر با شامپو بچه میشورم که بوی ببخشید ا س پ ر م ندم شوهرم میگه ماله اینه باردار نمیشی شما که باردار شدین مگه خودتونو چجوری میشورین بعد نزدیکی ؟همسرم میگه این شامپوها میره بالا ا س پ ر م ها رو میکشه راست میگه؟ یعنی تو حمام هم فقط با اب خالی شستین ؟ وچقدر بعد نزدیکی ؟

مهسا جون یه سوال داشتم روم نمیشد بپرسم ببخشید ولی من بعد نزدیکی 30 دقیقه میخواابم و بعد میرم حمام ،م ...

هدیه جون کلا شست و شوی واژن با شوینده های معطر خوب نیس،واز ژل های شست و شو هم تاجایی که مشکلی نداری استفاده نکن چون شویندها باعث از بین رفتن باکتری های مفید اون قسمت میشن و واژن توانایی طبیعی خودشو در جلوگیری و نابودی عوامل آلودگی  از دست میده و اینجوری بیشتر دچار عفونت میشی،فقط با آب شست و شو بده قسمت بیرونی و واگه بعده شست و شو ترشحی بود زیر پوشتو عوض کن وخودتو همیشه خشک نگه دار تا دچار قارچ و عفونت نشی،دستمال توالت بی رنگ و بو باشه و زیاد نرم نباشه که جذب پوستت بشه و فقط قسمت خارجی واژن و خشک کن ،چون آهک دستمال کاغذی هم مشکل ایجاد میکنه،انشالله همه چی خوب پیش میره عزیزم

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
مهسا جون یه سوال داشتم روم نمیشد بپرسم ببخشید ولی من بعد نزدیکی 30 دقیقه میخواابم و بعد میرم حمام ،م ...

هدیه جوون عزیز من هر ماه بعد رابطه یه بالشت میزاشتم زیر کمرم وتاصبح نمیرفتم حموم

ولی ایندفعه که مسافرت بودیم .بخاطر شرایط اونجا بلافاصله بعد رابطه بلدن شدم .نهایت ۵تا ۱۰ دقیقه استراحت کردم.سریع میرفتم برای غسل

ولی من هیچ وقت داخل واژنو شستو شو نمیدم.اصن دس نمیزنم

چون انگار اب باعث میشه خشک بشه اونجا

ولی اصلا رابطمونم برا نی نی بود.انگار بخاطر شرایطی که اونجا داشتیم فراموش کرده بودیم نی نی رو

پس من میخام تنها فرقی که باماهای پیش داشتیم این بود که اثلا استرس نی نی ونداشتیم وفکرمون جایه دیگه ای مشغول بود

هدیه جوون مثل دیتشویی بشینی که همه میاد بیرون.کلا فک نکنم اینکار درست باشه بازم از متخصص زنان بپرس

البته هدیه جووون اینم در کل توضیح بدم من تقریبا ۲یا۳ماه پیش دکترم منو فرستاد عکس رنگی با اینکه اونموقع ۳ماه از اقدامم میگذشت گف چسبندگی داری.ولی تو عکس گف اصلا هیچ مشکلی نداشتی وچرا فرستادت

ولی به هرحال شنیدم خود عکس رنگس باعث میشه که زودتر باردار شی که من بعد عکس بعد ۲پریودی دیگه پریود نشدم

یکی دیگه ام اینکه ماه پیش دکتر یه امپول سینال اف ولتروزل داد که وقتی برا سنو رفتم گفت تخمکات عالیه حتما این ماه باردار میشی.ومن مطمن بودم ماه پیش باردار میشم .هم بخازر حرف دکتر هم بخاطر چله های که برداشته بودم😄

ولی گف اگه باردار نشدی از ماه بعد فقط لتروزل بخور.که این ماه بود وفقط لتروزل خورده بودم

هدیه جون کلا شست و شوی واژن با شوینده های معطر خوب نیس،واز ژل های شست و شو هم تاجایی که مشکلی نداری ...

ببخشید مامان ملورین انقدر راحت میپرسم یعنی شما  مایع منی مرد که روی واژن ریخته شده رو فقط با اب خالی میشورین وقتی حمام میرین واسه غسل؟؟؟ من مثل سر دشتشویی،  میشینینم و خودمو با شامپو بچه میشورم خیلی چندشم میشه شوهر میگه مال اینه باردار. البته بیرونشو نه داخل واژنو یعنی شما این کارو نمیکنید برام بگید چی کار کردین فقط خودتونو تو حمام با اب خالی شستین؟

هدیه جوون عزیز من هر ماه بعد رابطه یه بالشت میزاشتم زیر کمرم وتاصبح نمیرفتم حموم ولی ایندفعه که مسا ...

منم داخلو نمیشورم ولی بیرونو حتما با شامپو بچه میشورم که بوی منی ندم خیلی بدم میاد یعنی شما بعد رابطه حتی تو حمام خودتونو با شامپو یا صابون نمیشورید ؟؟؟پس شاید حرف شوهرم درسته میگه شاید مال اینه باردار نمیشی که تو حمام میری خودتو با شامپو میشوری البته شامپو بچه هست ، پس شما هم به هیچ عنوان صابون یا شامپو به بیرون بدنتون نه داخل نمیزنید فقط فقط با اب ؟؟؟؟

هدیه جوون مثل دیتشویی بشینی که همه میاد بیرون.کلا فک نکنم اینکار درست باشه بازم از متخصص زنان بپرس

خوب مثل دستشویی نشینبم چطوری بشوریم تا تمیز بشه ایستاده که نمیشه وای ببخشیدا ولی واقعا فک کنم من تو این یه سال کارای اشتباه میکردم که حامله نشدم

البته هدیه جووون اینم در کل توضیح بدم من تقریبا ۲یا۳ماه پیش دکترم منو فرستاد عکس رنگی با اینکه اونمو ...

والا مهسا جون من که میرم دکتر تعجب میکنن میگن خیلی خوبی سایز تخمکها ،رحمت ، شوهرمم میگن در حدی نیست که بخواهد باردار نشی نرمال هست ولی خیلی قوی نیست خلاصه تعجب میکن از اینکه باردار نمیشم گفتم شاید سبک زندگیم یا رفتارم اشتباه نمی دونم والا برام تو رو خدا دعا کنید به مانان ملورین هم گفتم هزینه ای وی اف خیلی زیاده از طرفی خیلی میترسم ...