2777
2789
عنوان

مامانا دو تا سوال دارم

133 بازدید | 14 پست

نینیم هفت ماهشه حس میکنم زیاد میخوابع 

دوم اینکه نزدیک دو ماهه غذاشو شروع کردم 

دچار یبوست شده چند وقتی 

شش هفت روز معدش کار نمیکنه امروز کار کرد ولی خیلی کم اونم سفت موقعیکه داشتم تمیزش میکردم  ببخشید هنوز اون تو مونده بود 

دوسه بار دیگم خاکشیرش دادم کار کرد 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

زیاد بخوابه خیلی خوبه نگران نباش

واسه یبوست مایعات زیاد بده و تو غذاش سبوس بریز

پشتشو مدام با روغن زیتون چرب کن خوب میشه

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوابشم دو ساعت که بیداره همش نق میزنه میخواد بخوابه  باز بیدار میشه دو ساعت بیداره دوباره نق م ...

طبیعیه تو سنی هست که یواش یواش دندون در میاره و بی خوابیاش مال دندونشه

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.

نزار یبوستش ادامه پیدا کنه...دخترخواهرم کوچیکش اینجور شد الان دوسالشه هرچی دارو شیاف میزاره شکمش خوب نمیشه...هلاک میشه از گریه تا شکمش کارمیکنه این احریا هم ابجیم میگفت خون اومده پشتش و ی چیزی مثل کوشت در اومده اونجاش

خدا‌کند که نمیرم در آرزوی کربلا(کربلا رفته ها میدونن که چی میگم...)

خوبه که بخوابه. هم برای رشدش خوبه هم شما به کارات میرسی. 

برای یبوست هم هر روز بهش سوپ بده ، توش هم روغن زیتون بدون بو بریز. آب هویج هم خیلی خوبه.

اگر بچه خیلی اذیته و دفعش سخت شده و گریه میکنه براش شیاف گلیسیرین بذار.

خوبه که بخوابه. هم برای رشدش خوبه هم شما به کارات میرسی.  برای یبوست هم هر روز بهش سوپ بده ، ت ...

خوابش که سبکه قبلشم اینقدر نق نق میکنه من بیشتر کلافه میشم

نزار یبوستش ادامه پیدا کنه...دخترخواهرم کوچیکش اینجور شد الان دوسالشه هرچی دارو شیاف میزاره شکمش خوب ...

منم دفعه اخری از بس زور زد خون میومد 😕

خاکشیرش بدم فورا کار میگنه 

ولی این نشد که 😕

منم دفعه اخری از بس زور زد خون میومد 😕 خاکشیرش بدم فورا کار میگنه  ولی این نشد که 😕

وای توروخداببرش پیش یه دکترباتجربه هرچی پیرتربهتر ولی حتماپشتشوباوازلین چرب کن من خودم وقتی رازیانه میجوشوندم عصریه بارشبم قبل خواب یه باریه سرنگ بهش میدادن میخوردخیلی تاثیرداشت بعضی وقتاهم بیشترمیدادم بستگی داره به شدتش واینکه چقدروش اثرمیزاره هم نفخشوخوب میکردهم شکمش راحت کارمیکرد ولی اب زیادبهش بده سرلاکم من که نمیدادم بهداشت گفت ایناموادنگهدارنده داره خوب نیست آب سیب هم که هرروز

گل من گاهی بداخلاق وکم حوصله ومغروربوداماماندنی بوداین بودنش بودکه اوراتبدیل به گل من کرده بود