2777
2789

سلام

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
مگه کیست درمانه کامل میشه 

نمیشه؟ 

پس برا چی عمل میکنن؟

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم تنها راهش بنظر من کاهش وزنه  من خودم تنبلی داشتم به محض کاهش وزن کاملا درمان شدم

به من گفتن اورژانسی باید عمل بشی

وزنمم نرماله

چون دخترم تا حالا چکاپ نشده بودم، نمیدونستم کیست دارم😔

به من گفتن اورژانسی باید عمل بشی وزنمم نرماله چون دخترم تا حالا چکاپ نشده بودم، نمیدونستم کیست دار ...

من فکر کردم منظورت پلی کیستیکه اون کنترل میشه ولی درمان کامل نمیشه با کیست معمولی فرق داره

منم کیست دارم باید عمل کنم. حالا دارهر راهی رو میرم از طریق سنتی ببینم خوب میشم یا نه عمل خوب نیست. ...

چه راه هایی رو امتحان کردی عزیزم

چه راه هایی رو امتحان کردی عزیزم

طب اسلامی جواب نگرفتم. طب سنتی رفتم گفت کیستت بزرگه ممکنه جواب نگیری. کیستم ۸سانت بود. پیش یکی دیگه دارم میرم یه داروگیاهی داده و همچنین دوره ۴۰ روزه گیاه خواری رو شروع کردم. اگه نتیجه گرفتم از گیاه خواری و مصرف داروهاش میام میگم

طب اسلامی جواب نگرفتم. طب سنتی رفتم گفت کیستت بزرگه ممکنه جواب نگیری. کیستم ۸سانت بود. پیش یکی دیگه ...

مرسی عزیزم

ان شاالله زودتر سلامتی کاملت رو بدست بیاری

تو یکی از تاپیکا یه نفر میگفت چهل روز سردیجات رو از رژیم غذاییش حذف کرده و پیاز درمانی کرده

تخمدانهاش رو هم چهل روز، یه شب در میون بادکش کرده

میگفت الان خوب شده

تباشیر با تخم شاهی درمان کیست کاملا تضمینی

چجوری باید استفاده بشه عزیزم؟ چه مدت؟

تباشیر رو از عطاری بگیرم؟

1ق تخم شاهی را با دولیوان آب بجوشون تا 1لیوان بمونه 2ق تباشیر بهش اضافه کن تا میتونی حل کن بعد بخور

مرسی مریم جان