2777
2789
عنوان

را حل برای ازبین بردن پف چشم 🙏

131 بازدید | 13 پست

سلام خانومای عزیز

من امشب کلی گریه کردم و چشام پف کرده فردام قراره برم تولددختر جاریم ،راهکاری دارین برا اینکه پف چشام بخوابه وتا فردا از بین بره ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح که پا شدی دوتا گوله پنبه درست کن و با اب سررررد خیسشون کن بذار رو چشمات و دراز بکش.تا حد زیادی اکی میشه

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
صبح که پا شدی دوتا گوله پنبه درست کن و با اب سررررد خیسشون کن بذار رو چشمات و دراز بکش.تا حد زیادی ا ...

مرسی عزیزدلم 

امشب حلقه خیار میزارم و فردا صبحم همین کارو میکنم 😘😘❤️🌹