2777
2789
عنوان

شما بگید چکار کنم‌

204 بازدید | 35 پست

سلام .حالم خیلی بده فقط بیصدا اشک میریزم.از ماه چهارم بارداری متوجه شدم شوهرم از طریق شبکه مجازی و اس و تل رابطه داره...الان ۴ یا ۵ باره مچشو دارم میگیرم و هربار داغونتر از قبل شدم.هربار قسم میخوره و دوباره تکرار میکنه....من تو زندگیم سختی زیاد کشیدم ..یک هفته دیگه بچم بدنیا میاد ...دلم میخواد بمیرم.جالبه تو اتاق نشسته و حتی نمیاد ببینه حالم چطوره ...چکار کنم به کی بگم خدایا 

ما مردادیا شاید بی کس باشیم اما ناکس نیستیم دم ما مردادیا گرم    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
سخته ولي بفكر بچه ت باش وقتي بدنيا اومد حالت بهتر شد تكليفشو روشن كن

میحوام زنگ بزنم به باباش 

ما مردادیا شاید بی کس باشیم اما ناکس نیستیم دم ما مردادیا گرم    

ببین میتونی چیکار کنی بهتر از هر کسی شوهرتو میشناسی نقطه ضعف اش چیه کیه چرا گریه میکنی انچنان الم شنگه راه بنداز که ندونهه کدوم طرفی فرار کنه گریه که کاری رو درست نمیکنه

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.
بدنم یخ شده 

مقتدرانه رفتار کن اگر مدرک داری به خانواده ات یا خانواده اش بگو و ازش جلوی همه تعهد بگیر. که در صورت تکرار حق طلاق داری و مهریه هم کامل باید پرداخت کنه. تعهدات محضری کن. اگر محضر نیامد حداقل چند نفر بزرگتر زیرشون امضا کنن. شماره دخترا هم بگیر زنگ بزن آبشون کن. شماره شوهرم عوض کن