2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رب انار بزن هرروز،،میسوزه،ولی ۲؛۳روزه خوب میشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

آب نمک غلیظ

روزی چهار پنج بار

تنها راهِ یافتنِ راهی به سوی شادمانی و نیکبختی این است که با خودمان در مورد مواردی که از اصول اخلاقی‌مان سر‌پیچی کرده‌ایم، صادق و روراست باشیم. چه چیزی باعث می‌شود که خیانت کنیم؟ یا در نوشیدن افراط کنیم؟ یا دست روی کسی بلند کنیم؟ اگر دلیل این کارها را دریابیم، می‌توانیم رفتارمان را عوض کنیم. اگر به فلسفه رواقی باور داشته باشیم، اصل این است که بدون درستکاری و وارستگی، شادمانی و خوشبختی ممکن نیست.

می گن افت از گرمیه...بعضیا می گن از کبده..والا من که نفهمیدم...حالا چیزای خنک بخور شما...مثل ماست،بستنی...گرمی جات نخور...بادمجون،گوجه،طالبی،خربزه انگو اینا رو نخور

یکی هم می شناختم  آب زرشک می خورد می گفت برای افت خیلی خوبه

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
بحث جاری بود الان همه جمع شده بودن  

عزیزدلم توروخدا بدت نیاد. اما واقعا به شخصه از این جمله خیلی بدم میاد: اگر مادر شوهر بود جاری بود همه جمع میشدین‌. باور کنین خیلی وقتا آدما در مورد خیلی مسائل راهکار ندارن یا بلد نیستن ا تجربه ندارن. مثلا افت دهان یه چیزیه که من خودم الحمدالله تا حالا دچار نشدم .

باور کن اگه کسی بدونه حتما جواب میده 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
عزیزدلم توروخدا بدت نیاد. اما واقعا به شخصه از این جمله خیلی بدم میاد: اگر مادر شوهر بود جاری بود هم ...

خانومی درسته ولی خب شاهدین دیگه واسه این جور بحثا همه سریع جمع میشن بازم ممنون