2777
2789

قبلنا یه هفته قبل پری سینه م درد میگرفت، این ماه از اواسط سیکلم تا حالا که تقریبا سه چهار روز مونده به پری سینم درد میکنه. دو هفته بیشتره.

مال چی میتونه باشه؟ کسی اینطوری بوده؟ 

البته اینم بگم این ماه قطره ی ویتاگنوس خوردم و متفورمینم همینطور ولی هردو رو نامرتب خوردم. تنبلی تخمدانم دارم

منم اینجورم یه هفته قبل درد میگیره وقتی پری شدم خوب میشه

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم قبلنا اینطوری بودم ولی این ماه از روز ۱۵ اینا درد میکنه سینم....🤕😔😔😔😔😔🤕

همش به خاطر هورموناس نگران نباش

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           
من همیشه سه چهار روز‌قبل پری سینه درد میگرفتم وای این ماه که حامله شدم از چهاردهمم به اینور سینه در ...

آخه مثل اونایی که میگن برای بارداریه...نوکش درد نمیکنه و سوزشم نداره... بعدم دردش نسبت به وسطای سیکل یکم کمتر شده.

شما چطور بود؟

آخه مثل اونایی که میگن برای بارداریه...نوکش درد نمیکنه و سوزشم نداره... بعدم دردش نسبت به وسطای سیکل ...

من کل سینه ام درد میکرد شدید 

فقط نوک‌سینه نبود لباس میخورد بهشون جیغم هوا میرفت  تب میکردم از سینه درد که اخر فهمیدم باردارم 

من کل سینه ام درد میکرد شدید  فقط نوک‌سینه نبود لباس میخورد بهشون جیغم هوا میرفت  تب میکر ...

عزیییزمممممممم....ولی خوشبحالت. انشالله که سالم بغل بگیریش. مشکل خاصی قبل بارداری نداشتی؟ تنبلی و اینا؟

عزیییزمممممممم....ولی خوشبحالت. انشالله که سالم بغل بگیریش. مشکل خاصی قبل بارداری نداشتی؟ تنبلی و ای ...

پلی کیستیک بودم دو سال بود بچه میخواستم 

دوا درمونو ... این ماه دیگه بی خیال هرچی شدم گفتم دیگه بچه نمیخوام فقط میرم دکتر خودمو سالم کنم 

که همون ماه حامله شدم 

بله الانم دارم ولی دو‌سه روزه بهتر شده دردش

من کل سینه ام درد میکرد شدید  فقط نوک‌سینه نبود لباس میخورد بهشون جیغم هوا میرفت  تب میکر ...

مال منم از دو روز پيش دردش گرفته دست ميره براش فغانم ميره بالا ي هفته ام موندده به موعدم خدا كنه منم باردار باشم 

البته منم قبل پريود بزرگ شدنش رو دارما

🌸
مال منم از دو روز پيش دردش گرفته دست ميره براش فغانم ميره بالا ي هفته ام موندده به موعدم خدا كنه منم ...

ایشالا همونی که میخوای بشه

توکل به خدا 

گرمی نخور اصلا

شاید باردار باشی احتیاط کن  چیزای قاعده اور هم نخور

حواست حسابی جمع باشه