2777
2789
عنوان

دلم برای گربه ها تو این هوا کبابه

193 بازدید | 23 پست

۳ تا گربه تو کوچه داریم،من یکیشونو اول دوست داشتم ولی خب اون ۲ تای دیگرو هم خوشم اومد

تو این سرما دلم براشون کبابه🥲غذا روزی ۲ بار میریزم براشون،اما نمیدونم جاشونو چیکار کنم

امشب بخاری برقی بردم جلوی در،نیومدن کنارش

مادرم هم نمیذاره بیارمشون داخل

شبا اصن ارامش ندارم،فکرم کلا پیش اوناست

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂

الهی چقدر مهربونی

همشون گناه دارن

طفلکیا سگا گربه ها

کاش پناهگاه داشتن

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطور🥲

۳ تا تو کوچه داریم

ما ویلایی هستیم براشون جا درست کردم شبا جاشون گرمه میان راحت تو جاشون میخوابن غذا و اب و جای دسشویی هم گذاشتم

ولی بقیه چی

تو این سرما خیلی سخته(:

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

الهی چقدر مهربونی همشون گناه دارن طفلکیا سگا گربه هاکاش پناهگاه داشتن

کاش چند مدل خوابگاه توی هر شهر بود،هم برای کارتونخوابا،هم برای گربه ها،هم برای سگا🥲🥲

کاش چند مدل خوابگاه توی هر شهر بود،هم برای کارتونخوابا،هم برای گربه ها،هم برای سگا🥲🥲

حرف دل من....

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
خودشون میرن جا پیدا میکننمنم ی گربه بود همیشه چیزی بهش میدادم دستی هم شده بود نمیدونم کی اومد بردش

جاشون بالای درخته،اما خب هر چی باشه سرمارو میفهمن

اخی،پس اعتماد کرده بوده بهت

من دلم برای اون آدمای بی سرپناه میسوزه علاوه بر حیونا

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اونا غریزشون اینجوره باید بگردن یجا گرم پیدا کنن غذا پیدا کنن تنبل نباشن

تو این هوا همینکه خودشونو زنده نگه دارن کلیه،گربه توی روستا شاید بتونه موشی و... بگیره،اما توی شهر جز اشغال گشتن هیچ چیز دیگه ای نمیتونه پیدا کنه بخوره🫠

منم همینطور🥲۳ تا تو کوچه داریمما ویلایی هستیم براشون جا درست کردم شبا جاشون گرمه میان راحت تو جاشون ...

خونهی ماعم ویلاییه

توی حیاط درست کردی؟یا زیرزمین

زیرزمین ما وسیله خاصی نیستش،بدبختی مادرم مخالف سرسخته😑