2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

735 بازدید | 25 پست

میخوام رابطمو با خواهرشوهرم کم کنم اینا هر هفته ی دور همی کوچیک دارن هر دفعه خونه یکی منو دختر عمه شوهر و خواهر شوهر بچه هاشون خیلی رو مخ هستن وقتی میرم فقط سردرد میگیرم میام فوق العاده بی تربیت هستن اگه خونه ام هم بیان حتی لباسای بچمو بهم میریزن چکار کنم منو‌ دعوت نکنن

وقتی زنگ زدن  بگو امروز با دوستم  قراره برم  استخر یا خونه مامانم

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

نمیتونی کاری کنی ک دعوت نکنن ولی میتونی دعوت کردن عذر بیاری دوبار که ببینن نمیری بار سوم نمیگن

تقدیم ب دختر نازم😜                                                                     💖 اصفهان با آن همه وسعت شده نصف جهان!                   چند وجب داری,ولی کل جهانم گشته ای💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب، بهش بگو، بگو بچه هام دیگه بزرگ شدن، شیطون شدن، میام دورهمی اعصاب واسم نمیزارن 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

خب، بهش بگو، بگو بچه هام دیگه بزرگ شدن، شیطون شدن، میام دورهمی اعصاب واسم نمیزارن 

اخه بچه من۱۱ماهشه زیاد اذیت نمیکنه بعدم بگن میگن اشکال نداره بذار اذیت کنه اینا واسشون عادیه بچه اذیت کنه