2777
2789
عنوان

کیا تو خونه یه روانی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 67 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا الآن که تایپ میکنم استرس برام سم خالص هست ولی روح از تنم رفته دستم یخخخخ قرص خواب گرفتم گفتم م ...

من حزییات و شرایطتت رو نمیدونم

ولی اگه بره تخت درمان دارویی خیلی اروم و سازگار میشه

با زبون خوش تشویقش کن بره دکتر بگو داروهات آرومت میکنن حالتو خوب میکنن مثل مسکن بهت حس خوب میدن ...

من خیلی درکت میکنم خودم سالهای زیادی ازم همینجوری تباه شد اونوقتا مدیریت شرایط رو بلد نبودم و خیلی آسیب پذیر تر بودم و متاسفانه ضربات بدی وارد شد

نمیکنم عزیزم نذاشت کی میاد یه افسردهی یائسه رو بگیره

برای ئایسگیت حتما برو دکتر

افسردگی هم به خاطر این شرایط موجوده

وقتی که رفع بشه حال دلت خوب میشه

امیدوارم زندگیت آرامش بگیره

همچنین زندگی خودم 💔

من حزییات و شرایطتت رو نمیدونم ولی اگه بره تخت درمان دارویی خیلی اروم و سازگار میشه با زبون خوش تشوی ...

عزیزم به خدا من واقعا یه مو تا خودکشی عین سگ فاصله دارم مدیریت شرایط اصلا تو کتم نمیره برای من نمیگنجه

این هیچ جوره درست بشو نیست هیچ جوره دشمن قسم خورده منه

انواع اختلالات روانی داره والدینم یوبس بودن من سالم رو تباه این دیوانه کردن به خدا به خدا روانیه اونم شدید و بسیار خطرناک گیر افتادم دارم غرق میشم تکون میخورم سرش تو زندگی منه بابا برو گوه خودتو بخور دور از جون خسته شدم واقعا

عزیزم به خدا من واقعا یه مو تا خودکشی عین سگ فاصله دارم مدیریت شرایط اصلا تو کتم نمیره برای من نمیگن ...

خیلی سخته ، اصلا خیلی متاسفم که همچین شرایطی رو داری تجربه میکنی, یعنی تو تنها زندگی میکنی و داداشت با توئه؟

یه شماره تماس بود نمیدونم چی چی اجتماعی تماس بگیر ببین راهی ندارن برات سراغ ؟

برای ئایسگیت حتما برو دکتر افسردگی هم به خاطر این شرایط موجوده وقتی که رفع بشه حال دلت خوب میشه امید ...

ممنونم

به قدری استرس و اضطراب از بچگی بهم وارد کرد منی که سالم بودم از نظر روحی باهوش بودم آیندهم میتونست روشن باشه بهترین زندگی رو برای خودم بسازم جای تمرکز روی زندگی خودش منو به افسرده ترین آدم ممکن تبدیل کرد که شب تا صبح جای نجات خودش خواب بود مشکلات روحی و بیخوابیهای دراز مدت زد معدهمو نابود کرد الآنم تمام هورمونهام مشخصه یائسه شدم اگه نشم عجیبه من همه چیزم نرمال و عالی بود همه چیزم ولی یه روانی هنوزم باهامه ول کن نیست من که تو توهم این تیمارستانی نیستم ببینم چرا یهو فوران میکنه

دست رو والدینم بلند میکرد شبهای امتحانم وای وای یادم نمیره کاراش هنوزم .... دعا کن سقط شم راحت شم

ممنونم به قدری استرس و اضطراب از بچگی بهم وارد کرد منی که سالم بودم از نظر روحی باهوش بودم آیندهم می ...

یجورایی منم مشکلات خانوادگی داشتم الان هم با شوهرم

وقتی ک میام نی نی سایت مشکلات را میخونم خیلی حالم بد میشه

منم حس میکنم افسرده ام