2777
2789
عنوان

کیا تو خونه یه روانی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سخته ، اصلا خیلی متاسفم که همچین شرایطی رو داری تجربه میکنی, یعنی تو تنها زندگی میکنی و داداشت ...

وای یه روانی پاچه پارهاییه بیشخصیته برای خرد کردن و ریختن وجهه و شخصیت من جلو در همسایه از هیچی فروگذاری نمیکنه

پدرم دق کرد ۵۵سالگی مرد از بس زجرش میداد اونم جلو چشم من

هیچوقت یادم نمیره

الآنم با من و مادرم زندگی میکنه از گشادی دنبال پول حاضر آماده بود کار نمیکرد دیر کار کردن رو شروع کرد میگه نباید کار کنم دنبال پول آماده بود کل سرمایه پدرم رو دود کردم فقیرمون کرد یه در خونه مونده بخشی به نام منه تمام تلاشم اینه قبل خدای ناکرده زبونم لال مادرم چیزیش نشه سهم خودم رو جدا کنم چون هر کاری از این روانی ساختهست برای زجر دادنت هر کاری میکنه

چه اون وقتا که بچه بودم چه الآن که دیده منو بدبخت کرده تا میخوام یه کاری رو شروع کنم چنان حال منو به هم میریزه... واقعا دیگه کشش ندارم تمام عمر سوخته میاد جلو چشمم سخته تو خانواده روانی داشتن حسادت اشتن غریبه رو میشه تحمل کرد ولی

ب فکرچاره باش .شاغلی؟؟

همینه مشکلم عزیزم به خداااااااا این آشغاااااااااااااال نکککککککبت باعث شد زمینگیر شدم و با دیدنش کیف میکرد الآنم تا میبینه یه ذره بلند شدم بو ببره میخوام کاری یاد بگیرم منی که اعصابم به مو بنده رو به سر حد انفجار میرسونه

میخواد با وجود تحصیلات برم حمالی کنم خوشحال شه میترسه از پتانسیلی که از من سراغ داره برای موفق شدن ولی اون آدم مرد و من الآن اون آدم نیستم با اون پتانسیلی که میترسید میخوام سعی کنم رزومهمو در سطح کشش روانم درست کنم که فردا رفتم جایی انداختنم بیرون چند تا کار بلد باشم برم جای دیگه

ولی نمیذاره میخواد فقط افتاده و افسرده بمونم

همینه مشکلم عزیزم به خداااااااا این آشغاااااااااااااال نکککککککبت باعث شد زمینگیر شدم و با دیدنش کیف ...

ازم ناراحت نشو...بهتره بری حمالی چون تواون خونه بمونی داغون میشی....هرکاری هست برو نظرمنه .....بذار فقط ازاون شرایط دورشی کمکم مغزت کارمیفته ...الان توخونه نمون

از فامیل کمک بگیراز همسایه هااز قانون و پلیس نترس ازشکمک بخواه از بقیهاونم میترسه خوبه براشالان تو ...

همون دیگه روانیه همه هم میدونن دخالت آنچنانی نمیکنن میکشن کنار دوباره روز از نو

همون دیگه روانیه همه هم میدونن دخالت آنچنانی نمیکنن میکشن کنار دوباره روز از نو

متاسفانه از هوش بالامه😓 نه بو میکشم نه چیزی رااااحت میفهمم تایپیکای خودته

اما خوشبحاله اونایی که خنگن هیچی نمیفهمن راحتن من بند بند وجودم از دونستن داره متلاشی میشه 😞

عزیزم شرایطم خیلی شبیه توبود ولی ازشون جداشدم خدابزرگه ب فکر مستقل شدن باش ولی جارنزن

سرش تو ماتحت منه جار زدن نمیخواد کلا هدفی جز چک کردن من نداره تو زندگیش همش انگار دو تا چشم رو کارته