2777
2789
عنوان

کیا تو خونه یه روانی دارن

755 بازدید | 67 پست

سالهای کودکی نوجوانیم انقدر رو مخم رفت تا منم مثل خودش شدم و افسردگی شدید و اضطراب گرفتم و در پی اون مشکلات جسمی گرفتم و بهترین سالهای عمرم تو افسردگی سوخت

خیلی مریض و حسود هست و واقعا دیگه نمیتونم ریختشو ببینم و هر دفعه میبینه یا حس کنه من دارم جنازهم رو از زمین بلند میکنم پیشرفتی کنم بویاییش مثل سگ فعال میشه یهو یه حرف خیلی رکیک یا یه چیزی میگه که تا آستانهی انفجار میرم الآنم خواب بودم به خاطر مشکلات هورمونی باید شبا بخوابم دلش میخواد خوابم رو بریزه به هم یهو بلند به هوای یه نفر دیگه یه فحش رکیک داد تمام تن و بدنم به رعشه افتاد نه فقط سر این فحش سر اینکه یادم میاد همین نک.بت کل زندگیمو نابود کرده همین که نیتش رو میدونم الآنم حالش خوب شده منو اینجوری دیده خودشو جم کرده واقعا نمیدونم چقدر باید این تیمارستانی رو تحمل کنم همش دنبال اینه من چیکار میکنم خیلی حس بدیه یکی مدام و تو خونهت ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم انگار این متن رو خود چند سال پیشم نوشته منم برادرم خیلی اذیتم میکرد واقعا مسیر زندگیم عوض شد ت ...

واقعا الآن که تایپ میکنم استرس برام سم خالص هست ولی روح از تنم رفته دستم یخخخخ قرص خواب گرفتم گفتم مگه نمیبینی کپه هستم چرا بیخ اینجا فحش میدی وایساده مثل خر نگاه میکنه دلش خنک شده رنگ و روم رفته دستم یخخخخ زده الآنم قرص خوردم از پشت منو چپ نگاه میکنه واقعا زدم به سیم آخر بندازمش بیرون کسی نیست کمکم کنه تو خونه من داره زندگی میکنه کل زندگیم رو سوزوند حسودی میکنه بیدلیل مریض و روانی هست