2777
2789
عنوان

یه مذهبی مهربون که قضاوت نمیکنه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 70 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا خیلی دوست داره بنده هاش رو مخصوصا اینکه خودت فهمیدی اشتباهت رو ولی اگر می خوای راه درست رو پیدا کنی و حالت خوب بشه تو کانال تنها مسیر آرامش عضو شو من چند ساله عضو هستم اگر این کانال نبود الان شاید خیلی از خدا دور شده بودم اصلا این کانال لنگه نداره خیلی خیلی خوبه و آرامبخش هست آرامشم و حال خوبم رو مدیون این کانال هستم

حتی چندین بار تو مدرسه رفتم انشاهای سیاسی و فمنیستی خوندم شهرمونم کوچیکه بیشتر همکلاسیامم از فامیلام ...

بالاخره هر کسی یه خطایی داره

ولی خدا بخشنده اس

از قضاوت هیچ کس نترس ،از حرف پشت سر و واینا هم نترس با خدا باش از خودش کمک بگیر قلب و ارادتو محکم میکنه

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱
فقط دوتا کار کافیه:دیگه اشتباهاتتو تکرار نکنیبشینی اشتباهاتت رو جبران کنیخدا کسایی که برمیگردن رو عج ...

اخه چطور اشتباهاتم رو جبران کنم چجوری برگردم به گذشته😭😭😭

حتی چندین بار تو مدرسه رفتم انشاهای سیاسی و فمنیستی خوندم شهرمونم کوچیکه بیشتر همکلاسیامم از فامیلام ...

همین که به دلت افتاده برگردی سمت خدا یعنی خدا قبل از خودت پذیرفتت خودت را در آغوشش رها کن بقیه مسیر رو خودش برات هموار میکنه هر مسیری طبق معمول سختی داره دلت با خدا باشه این سختی ها به وقتش تبدیل به آسونی میشه.

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
اخه چطور اشتباهاتم رو جبران کنم چجوری برگردم به گذشته😭😭😭

عزیزم کار خوب به طور مطلق باعث جبران گناهای گذشته میشه.

صدقه بده. صلوات بفرست. کار خیر بکن.

اما اینو در نظر داشته باش اصصصلا اصلا خودت رو اذیت نکن.

خدا وقتی بنده رو دوست داره به عمل کم اون بنده هم راضیه.

فقط یه بخش ماجرا خیلی مهمه و اونم اینه که دیگه اشتباهاتتو تکرار نکنی.

همین تکرار نکردن خودش یه جور جبران هم محسوب میشه

حالا که انقدر خوبی منم دعا کن🥲💔 خیلی

لایک کنید. حال می‌ده

حتما خدا منتظرته که برگردی بهش منم یهویی شروع کردم نماز خوندنو بعدش با خدا حرف زدمو ادامه دادم خیلی ...

اره چند سال قبل حتی وقتی که بچه بودم همیشه شبا با خدا حرف میزدم و اروم میشدم و دعا کردن من همون بود و ازش راضی بودم ولی این چند سال به حدی رسیدم که دیگه همونم نبود😭😭😭

ايمان به خدا توي قلبه من كاري به مذهب و اعمال مذهبي ندارم ،دين و مذهب اومده كه تورو به خدا برسونه ولي يه وقتايي افراد مذهبي اينقد درگير جزييات ميشن كه از اصل كاري يعني خدا دور ميفتن، همين كه دلت ميخواد به خدا برگردي همين كافيه

ايمان واقعي به نمار خوندن و اين چيزا نيس ،همين كه به دلت افتاده يعني هنوز دوسش داري اونم تورو رها نكرده

شروع كن مثل يه دوست باهاش حرف بزن سعي ايمان و توي قلبت تقويت كني مثلا وقتي اتفاقي ميفته از اعماق وحودت به اين اعتقاد داشته باش كه خدا رهات نميكنه نه به حرف و الكي واقعا به اين عشق و ايمان برس

همین که پشیمونی و عذاب وجدان داری

میدونی واسه چیه؟!

واسه اینکه خدا صدات زده

کلی همسن های تو هستن که بدتر از تو فجیع تر از تو غرقن!!اما امشب دل ❤️ تو لرزیده

چون خدا صدات کرده

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫