2777
2789
عنوان

یه مذهبی مهربون که قضاوت نمیکنه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 70 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور میگیناخه خودم حس میکنم روم نمیشه دیگه خدا رو صدا بزنم😭😭😭

ببین تو قران خوندم خدا هرکسی رو بخواد وبراش عزیز باشه هدایت میکنه وکسی که نخواد ودوست نداشته باشه وهدایت نمیکنه گوشاشو کر وچشماشو کور میکنه

ببین تو قران خوندم خدا هرکسی رو بخواد وبراش عزیز باشه هدایت میکنه وکسی که نخواد ودوست نداشته باشه وه ...

خدا خیلی مهربونه😭😭

این مدت بیشتر وقتا خداروشکر میکردم از ته دلمم شکر میکردم

اصلا اسم خدا میاد ارامش میگیرم

اره چند سال قبل حتی وقتی که بچه بودم همیشه شبا با خدا حرف میزدم و اروم میشدم و دعا کردن من همون بود ...

منم تجربه کردم چیزی کهمیگیو فقط کافیه به خدا برگردی و باز همون کارارو کنیمیبینی که چقدر سریع دوباره اون حسای خوبو میگیری🥲

خدا خیلی مهربونه😭😭این مدت بیشتر وقتا خداروشکر میکردم از ته دلمم شکر میکردماصلا اسم خدا میاد ارامش ...

فراتر از تصوراتت ببین پنج سال پیش یه اتفاق تلخ تو زندگیم افتاد تمام مدت میکفتم خدایا ما چرا خدایا چرااین اتفاق افتاد خدایا این دام چی بود برامون پهن کردی الان فهمیدیم چرااااا