2777
2789
عنوان

یه مذهبی مهربون که قضاوت نمیکنه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 70 پست
اگر حق الناس هست باید جبران بشه اگر نماز و روزه هست قضا کن وگرنه غیر اینا خدا میبخشه توبه کنی

حق الناس که فکر نمیکنم باشه چون کسی رو اذیت نکردم فقط اعتقادات خودم بوده

فقط اینکه میگم حالا که اومدین تو تاپیک یچیز دیگه هم یادم اومد میتونم ازتون بپرسم

من یادمه دقیقا قبل از اون بی ایمان شدنم شروع کرده بودم به قران خوندن هر شب قران میخوندم و چله گرفته بودم کلاس دهم بودم ولی دقیقا همون روزا بود که بدترین اتفاق ممکن برام افتاد..

الان که بهش فکر میکنم یه بخشی از دلیل بی ایمان شدنم هم شاید همون بوده پیش خودم فکر میکردم خدایا من که اونقدر به تو نزدیک شده بودم چرا مثلا اون اتفاق برام افتاد و انگار بعدش و شاید همین الان هم میترسم ازینکه دوباره به خدا نزدیک بشم😭

اصلا خیلی گیجم نمیدونم چی درسته چی غلط نمیدونم باید چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بالاخره هر کسی یه خطایی داره ولی خدا بخشنده اس از قضاوت هیچ کس نترس ،از حرف پشت سر و واینا هم نترس ب ...

فقط اینکه میگم حالا که اومدین تو تاپیک یچیز دیگه هم یادم اومد میتونم ازتون بپرسم

من یادمه دقیقا قبل از اون بی ایمان شدنم شروع کرده بودم به قران خوندن هر شب قران میخوندم و چله گرفته بودم کلاس دهم بودم ولی دقیقا همون روزا بود که بدترین اتفاق ممکن برام افتاد..

الان که بهش فکر میکنم یه بخشی از دلیل بی ایمان شدنم هم شاید همون بوده پیش خودم فکر میکردم خدایا من که اونقدر به تو نزدیک شده بودم چرا مثلا اون اتفاق برام افتاد و انگار بعدش و شاید همین الان هم میترسم ازینکه دوباره به خدا نزدیک بشم😭

اصلا خیلی گیجم نمیدونم چی درسته چی غلط نمیدونم باید چیکار کنم

میدونم خیلی مهربونه😭

خدا بهت اجازه داده که برگردی وگرنه اگه بهت نظر نداشت اصلا حتی به دلت نمینداخت که بهش فکر کنی چه برسه برگردی قرآن بخون معنیش رو بخون . اول نیت کن صفحه اول رو بخون ببین خدا چی بهت میگه خیلی وقتا قرآن جواب همون چیزی رو که تو دلمون هست رو جوابش رو بهمون میگه نمازت رو ترک نکن

حق الناس که فکر نمیکنم باشه چون کسی رو اذیت نکردم فقط اعتقادات خودم بودهفقط اینکه میگم حالا که اومدی ...

میدونه چرا من تو کانال تنها مسیر آرامش که عضو هستم استاد می گفت تازه این جور وقتا شیطون بیشتر به آدم نزدیک میشه که از خدا دورت کنه و اینکه امتحان خدا هست یعنی تازه باید اونجا امتحانت رو پس بدی این برای همه اتفاق میفته

به به ماشاالله

اینو بدون خدا انتخابت کرده

اگه خدا بهت علاقه نداشت متوجهش نمیشدی

اول کار خاصی نکن

فقط انجام واجبات

ترک محرمات

اگه همینو انجام بدی خدا کم کم به دلت میندازه چیکارکنی

فقط هر روز با امام زمان علیه السلام حرف بزن

مشکل داشتی به ایشون بگو

ومتوسل شو

خودشون راهنماییت میکنن

فقط اینکه میگم حالا که اومدین تو تاپیک یچیز دیگه هم یادم اومد میتونم ازتون بپرسممن یادمه دقیقا قبل ا ...

عزیز دلم این سبک نگرانی و بدتر از اون باور داشتنش ،یکی از حیله های شیطان هست ...

مگه بدتر از دور بودن از خدا و خدایی نکرده به سمت گناه رفتن ،هم داریم ؟

مطمئنا نه

پس این نگرانی مکر شیطان هست

با عزم راسخ به سمت خدای مهربون برو ،از ائمه کمک بگیر ،با امام زمان زیاد حرف بزن ،نماز بخون ،حجابت رو رعایت کن ،زیاد ذکر بگو ،عاقبت بخیر میشی ان شاالله. چون اولین دعوت از سمت خداوند رو گرفتی ،همین که از گذشته ناراحتی و میخوای آیندتو خدایی کنی

دختر خوب راه پرزحمت ولی با آرامش زیادی رو پیش رو داری 😘

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱