2777
2789

میشه کمکم کنید🥲😭

من این چند سال تحت تاثیر خانواده مادریم از خدا خیلی دور شده بودم چون اونا اصلا اعتقاد نداشتن و منم مثل خودشون کرده بودن مامانم انقدر بهم میگفت ولشون کن بهش گوش نمیدادم

الان حتی دیگه روم نیست خدا رو صدا بزنم😭😭😭یعنی تو این چند سال به حدی رسیده بودم که نه به دین به هیچی دیگه اعتقاد نداشتم و بعضی وقتا حتی توهین هم میکردم😭😭 الان تازه به خودم اومدم نمیدونم چیکار کنم تا خدا منو ببخشه😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بخشنده تر از این حرفاست . استغفار بگو شروع کن ب نماز و دعا و قران خوندن

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

همین که میگی میخوام برگردم یعنی توبه خداهم میبخشت اصلا شک نکن.بعصی ها روزی هزار بار استعفار میکنن بازم کارخودشونو نیکنن اما شما قلبا داری برمیگردی این توبه عملی هست.و خدا بهت نطر کرده که برگشتی همین کافی نیست؟

حتما خدا منتظرته که برگردی بهش

منم یهویی شروع کردم نماز خوندنو بعدش با خدا حرف زدمو ادامه دادم

خیلی باهاش حرف بزن هرحسی که داریو بگو هم خالی میشی هم انرژی مثبتش بهت برمیگرده

عاقبت بخیر باشی عزیزم

اولین قدم توبه هست

یعنی رویگردان باشی از همهی کارهای بد گذشته و در صدد جبرانش باشی

خدا توبه پذیره یه قدم به سمتش بری ده قدم به سمتت میاد

حلال خدا رو حلال بدون حروم خداروهم حروم ،واجبات رو حتما انجام بده نماز خیلی دستتو میگیره از محرمات هم دور ی کن

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱

هیچی وضو بگیرید نماز بخونید توبه کنید همین خدا خودش گفته هزار بار توبه شکستی باز آی هزار بار خطا کردی باز آی.

ولی واقعا پشیمون باشید و قصد کنید دیگه خطاهای قبلی رو تکرار نکنید اگر این کار رو بکنید و به عهد خودتون با خدا وفادار بمونید خدا همه ی گناهان گذشته ی شما رو به حسنه و ثواب تبدیل میکنه

التماس دعا خواهر

خدا خودش صدات کرده که بری سمتش ، وگرنه همینطوری رهات میکرد که حتی بیادشو نیفتی ، خدا خیلی مهربونه ، از همین الان شروع کن

بلاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه آرامش است عاقبت اضطراب ها...🌱