2777
2789
عنوان

برادر شوهرم چنین شوخی بدی باهام کرد حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 67 پست
آخه خیلی حرص داره خانواده شوهر تیکه بندازنمادر شوهرمم چند بار این حرف برادر شوهرمو گفته قدیم پدر و م ...

تو هم تیکه بنداز بگو مگه من شوهرمو دنیا آوردم که باید به فکر آینده ش میبودم! اطرافیان ما پدرمادر برای پسراشون ارث میزارن

منم شوهر سابقم ارث که نداشت هیچ خرج خانواده اش هم میداد زبون خانواده اش هم شش متر دراز بود

تووخودتو وسط ننداز؛ برو حرفاشونو به شوهرت بگو که اون جوابشونو بده.میگم باورت میشه ما ۵ ساله داریم خو ...

جدی ۵ سال ؟

اینا از روز اول اینقدر تیکه انداختن که فکر میکنم منو شوهرم حتما خیلی بی عرضه هستیم

فقط برادر شوهرم نه همشون

لایک نکنید 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه خیلی حرص داره خانواده شوهر تیکه بندازنمادر شوهرمم چند بار این حرف برادر شوهرمو گفته قدیم پدر و م ...

عزیزم حق داری

پدر و مادر منم نتونستن کمک داداشم کنن

خودشو زنش خونه خریدن ماشین خریدن

ولی ما دخالت نمیکنیم تو کارشون

هروقت گفتن عروسیمونه ما آماده میشیم😄

والا ما سه ساله درگیر خونه ساختنیم همین ماه پیش هم ماشین زیر پامون فروختیم که بتونیم خونه رو کامل کنیم

خونه ساختن چیز الکی نیست به جای اینکه ناراحت بشی واقعا باید به همسرت افتخار هم کنی که داره تک و تنها خونه میسازه

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

تو هم تیکه بنداز بگو مگه من شوهرمو دنیا آوردم که باید به فکر آینده ش میبودم! اطرافیان ما پدرمادر برا ...

از این به بعد جواب میدم جوری میگم که خفه خون بگیرن

والا از من انگار طلب دارن

لایک نکنید 🙏

والا ما سه ساله درگیر خونه ساختنیم همین ماه پیش هم ماشین زیر پامون فروختیم که بتونیم خونه رو کامل کن ...

واسه ما یک سال شده .

هر بار مارو میبینن قیافه هاشون اینجوریه که هنوز تموم نشده 😳😳😳😳😳😳 وای چرا تموم نمیشه

کاخ مگه میسازین

وای چقدر طولانی و از این حرفا ....

لایک نکنید 🙏

از این به بعد جواب میدم جوری میگم که خفه خون بگیرنوالا از من انگار طلب دارن

ببین من ساکت بودم و اهل جواب دادن نبودم دست آخرم بده شدم از زندگیم انداختنم بیرون حریف باش زندگیتو تو مشت بگیر جواب بده که ازت بترس

پس چرا جوری حرف میزنن که انگار زنوشوهر بی عرضه هستیم شوهر بدبختم لباس نداره فقط به فکر اینکه زودتر ب ...

حق داری ناراحت بشی

ولی دوره خوشی و خنده شما هم میرسه نگران نباش

فقط راجب این حرف چیزی به شوهرت نگو ممکنه غرورش لگدمال بشه بخصوص که جلوی مامانت این حرفو زد بهش

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

روزگار غریبیست نازنین

دهانت را میبویند مبادا گفته باشی دوستت دارم دوستت دارم

دلت را میبویند دلت را میبویند مبادا شعله ای در آن نهان باشد

روزگار غریبیست روزگار غریبیست نازنین

روزگار غریبیست نازنین آن که بر در میکوبد شباهنگام

به کشتن چراغ آمده است

نور را در پستوی خانه نهان باید کرد

به اندیشیدن خطر مکن

خدای را در پستوی خانه نهان باید کرد

روزگار غریبیست روزگار غریبیست نازنین

نمانده در دلم دگر توان دوری

چه سود از این سکوت و آه از این صبوری

تو ای طلوع آرزوی خفته بر باد

بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد

ببین من ساکت بودم و اهل جواب دادن نبودم دست آخرم بده شدم از زندگیم انداختنم بیرون حریف باش زندگیتو ت ...

متاسفم برای زندگیتون عزیزم .

بیشتر از مادر شوهرم میسوزم آخه چرا یه مادر هر جا بره پشت سر پسرش بگه و مسخره کنه که خونش تموم نشده

لایک نکنید 🙏

حق داری ناراحت بشی ولی دوره خوشی و خنده شما هم میرسه نگران نباشفقط راجب این حرف چیزی به شوهرت نگو مم ...

باشه عزیزم نمیگم

ولی خیلی سخته تحمل این تیکه ها برام 😔

لایک نکنید 🙏

می خواست بهش بگی؛ شما دو روزه بساز کاختو ؛ ببینم چند مَرده حلاجی؟😒

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )