2777
2789
عنوان

برادر شوهرم چنین شوخی بدی باهام کرد حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 67 پست
باز شما یکساله ما پنج ساله درگیر ساخت و سازیم و واقعا سخته

پس چرا ما اینقدر تو حاشیه هستیم 😔

من خونه بابامم تو عقدم

شوهرم خونه مادرش

خونه مادر شوهرمم نمیرم

تو خیابان هم که نموندیم

چرا اینقدر به اینا فشار میاد که تیکه میندازن

لایک نکنید 🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه عزیزم نمیگم ولی خیلی سخته تحمل این تیکه ها برام 😔

حق داری

الانم با این اوضاع اقتصادی و گرونی سخته خونه ساختن

مال ماهم یه سال طول کشید با این که وضع مالیمون خوب بود ولی باز سخت بود فراهم کردن یه سری مصالح ساختمونی

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

حرفش بد بوده

ولی خدایی من ۵ سالم بود بابام داشت خونه میساخت تا موقعی که ۱۵ سالم شد

۱۰ ساللل طول کشید تا ساختش بعد فروختش

«تو دنیایی که عشق توش زود دود می‌شه… من ترجیح می‌دم آتیشمو خرجِ رویا کنم نه آدم‌ها.»

حالا خودش مستأجره

پس بزار رو حساب حسادت؛

انشاءالله به سلامتی تموم بشه ؛ بنایی خونه تون.🤲🏻

پیشاپیش مبارکتون باشه ؛ انشاءالله بهترین و شیرین ترین زندگی رو داشته باشین تو خونه خودتون.🥰🌺🌺

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
حرفش بد بوده ولی خدایی من ۵ سالم بود بابام داشت خونه میساخت تا موقعی که ۱۵ سالم شد ۱۰ ساللل طول کشی ...

اگه شما فامیل های اینا بودین اینا از فشار پاره میشدن این همه سال طول کشیده

لایک نکنید 🙏

تووخودتو وسط ننداز؛ برو حرفاشونو به شوهرت بگو که اون جوابشونو بده.میگم باورت میشه ما ۵ ساله داریم خو ...

عه دختر مث منی

هنوزم کامل نشده😥

خدایی بی پشتوانه مالی سخته

اول زمین بخری و بعد بسازی

سر همین طلاهامم فروختم حییف

پس بزار رو حساب حسادت؛ انشاءالله به سلامتی تموم بشه ؛ بنایی خونه تون.🤲🏻پیشاپیش مبارکتون باشه ؛ انش ...

مرسی عزیز دلم برای این انرژی مثبت 💚💚💕💕💕

لایک نکنید 🙏