2777
2789
عنوان

کسی هست با ناپدری زندگی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 70 پست
میدونم فوت کرده کلی گفتم همه پدر مادرا چه جدا شدن چه یکیشون فوت کرده

خب ادم ک نمیدونه قراره بمیره که بچه نیاره

ولی خب من خودم شخصا هیچوقت بچه نمیارم

با کودکان وارد بحث نشوید حتی اگر از شما بزرگتر باشند! تو جمع بودم ولی تنها

چرا حق دخالت نداریم وقتی قراره ما هم عضوی از اون خونه باشیم؟ اگر مثلا متاهل بودیم یا خونه جدا داشتیم ...

شاید سختی، شاید که نه قطعا سختی داره اما شما سعی کن ویژگی های مثبتش رو ببینی و چشمات رو روی بدی کردن هاش ببند،خیلی از دوستام هستن که پدر واقعی دارن و بدتر از ناپدریه باهاشون.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه دیگه فایده نداره از اول طبق میل مامانم رفتم جلو کاریش نمیشه کرد.منتظرم زودتر با خواستگارم قرار ...

انشاالله که خوشبخت شید ♥️اما مواظب باشید شما الآن تو چاله اگر هستید مراقب باشی برای فرار از چاله به چاه نیافتید.

خب ادم ک نمیدونه قراره بمیره که بچه نیارهولی خب من خودم شخصا هیچوقت بچه نمیارم

زندگی پر مشکله اگه هم که هرکی قرار باشه بخاطر مشکلاتش بچه نیاره که دیگه نسل انسان ها منقرض می شه جدای از این ها احساس مادرانگی خیلی قشنگه من که تاکنون تجربش نکردم اما خیلی علاقه به تحربه ی چندین بارش دارم.

زندگی پر مشکله اگه هم که هرکی قرار باشه بخاطر مشکلاتش بچه نیاره که دیگه نسل انسان ها منقرض می شه جدا ...

منقرض بشه خب بهتر این دنیا چی داره به جز بدبختی. ادما از سر خودخواهی بچه میارن یا میخوان توی پیری مراقبت کنه ازشون یا ناخواسته بچه دار میشن یا هم خوشی میزنه زیر دلشون

با کودکان وارد بحث نشوید حتی اگر از شما بزرگتر باشند! تو جمع بودم ولی تنها

منقرض بشه خب بهتر این دنیا چی داره به جز بدبختی. ادما از سر خودخواهی بچه میارن یا میخوان توی پیری مر ...

همه آدم ها بد نیستن انسان از بدو تولدش پاکه از بعد تولدش هم خودش گناه می کنه البته همه انسان ها گناه نمیکنن که اگر هم بکنن بعضی هاشون عذر خواهی می کنن.