2777
2789
عنوان

کسی هست با ناپدری زندگی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 84 پست
ببخشید ولی من فکر میکنم شما خودت مشکل داریوگرنه خدارو شکر کن که حداقل از لحاظ شخصیتی ایشون مشکلی ندا ...

شما دیدی ایشون رو؟

با کودکان وارد بحث نشوید حتی اگر از شما بزرگتر باشند! تو جمع بودم ولی تنها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا من اعصاب دیگه نمونده برام ببین ب کجام رسیده ک فقط میخوام برم از اینجا

احتمالا شما هممثل من درونگرایی. چون من تحمل هیچ صدایی و ندارم. تو خونه تنها باشم اعصابم آروم تره. چند سالته؟اگه موقع ازدواجت نزدیکه که دیگه میری و خونه خودت آرومزندگی میکنی

اونم بود رو مخم بود کلا از ادمای پرحرف و وراج بدم میاد

اسی عزیز من بابام کم حرفه خوب ولی جاش پدرشوهرم مغز ادمو سوراخ میکنه یکسره حرف میزنه بدون تنفس میدونی چیکار کن در معرض دیدش کمتر باش میدونم سخته ولی چه میشه کرد انشاالله یه بخت خوب میاد ازدواج میکنی میری

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
احتمالا شما هممثل من درونگرایی. چون من تحمل هیچ صدایی و ندارم. تو خونه تنها باشم اعصابم آروم تره. چن ...

اره دقیقا.بیست سالمه ی خواستگار دارم میخوام ازدواج کنم باهاش ولی خب تا عقد و عروسی باید حداقل دو سال اینارو تحمل کنم باز

اسی عزیز من بابام کم حرفه خوب ولی جاش پدرشوهرم مغز ادمو سوراخ میکنه یکسره حرف میزنه بدون تنفس میدونی ...

اخه با من هم حرف نزنه با مامانم همش داره در مورد موضوعات چرت و پرت حرف میزنه ماشالا انگار میکروفونم قورت داده صداش کل خونه رو برمیداره

اخه با من هم حرف نزنه با مامانم همش داره در مورد موضوعات چرت و پرت حرف میزنه ماشالا انگار میکروفونم ...

سعی کن بی خیال باشی بقول خودت پدر خود ادم هم باشه ادم باهاش سر یه چیزایی چالش پیدا میکنه بابای من ماهه ماه مثلا موقع غذا خوردن ملچ ملوچ میکنه اعصابم بهم میریزه

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم