2777
2789
عنوان

کسی هست با ناپدری زندگی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 78 پست
ببین، خب برای اینکه مطمئن شون بکنی بهشون بگو که خودشون برن استفتائات مرجع تقلیدشون رو بخونن یا خودت ...

بابا میدونن محرمه عزیز من وگرنه میگفتن روسری سرت کن تو خونه😂😂

با کودکان وارد بحث نشوید حتی اگر از شما بزرگتر باشند! تو جمع بودم ولی تنها

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من چه مرد چه زن وقتی طرف مقابلش نباشه نباید دوباره ازدواج کنه این ظلم به بچه هاس بخاطر بچه می ...

بعضی ناپدری ها یا نامادری ها واقعا ظالم هستند و شما درست می گید ولی خودتون که می دونید اون مادر یا پدر هم نیاز داره به شریک عاطفی و ما فرزندان هم حق دخالت رو به هیچ وجه نداریم همونطور که ما بچه ها نیاز جن. سی داریم پدر و مادرمون هم دارن.

بعضی ناپدری ها یا نامادری ها واقعا ظالم هستند و شما درست می گید ولی خودتون که می دونید اون مادر یا پ ...

پدری که قدر زن خودشو ندونه و مادری که قدر شوهرشو ندونه اصلا زن و شوهری که اختلاف دارن بیجا میکنن بچه میارن که بعد بچه به آتیش اونا بسوز حقشون تنها موندنه

پدری که قدر زن خودشو ندونه و مادری که قدر شوهرشو ندونه اصلا زن و شوهری که اختلاف دارن بیجا میکنن بچه ...

خب پدر من فوت کرده جدا نشدن که

اعع 😅 پس ببین هم تو یخورده مراعات شون رو بکن هم یخورده از اوضاع حجاب جامعه بگو.

نمیشه دیگه فایده نداره از اول طبق میل مامانم رفتم جلو کاریش نمیشه کرد.منتظرم زودتر با خواستگارم قرار مرار ازدواج بذاریم برم سر خونه زندگیم

بعضی ناپدری ها یا نامادری ها واقعا ظالم هستند و شما درست می گید ولی خودتون که می دونید اون مادر یا پ ...

چرا حق دخالت نداریم وقتی قراره ما هم عضوی از اون خونه باشیم؟ اگر مثلا متاهل بودیم یا خونه جدا داشتیم آره ربطی نداشت به ما ولی وقتی قراره با هم زندگی کنیم قطعا ربط داره.منم وقتی مامانم نظرمو پرسید قبل ازدواجش اوکی دادم بهش ولی اگر میدونستم وضع اینطوریه عمرا قبول میکردم.البته تقصیر خودشم هست چون من اون اقا رو تا قبل خواستگاری اومدنشون ندیده بودم موقع خواستگاری هم ک دیگه قرار مرار عقد و گذاشته بودن

پدری که قدر زن خودشو ندونه و مادری که قدر شوهرشو ندونه اصلا زن و شوهری که اختلاف دارن بیجا میکنن بچه ...

عزیزجانم من خودم فرزندطلاقم و در شرایط سختی رشد کردم اما اون مادر یا پدر هم خودشون دلشون می خواد که قطعا موفق باشن و اصلا ذات انسان برتری خودش نسبت به مابقی رو می طلبه در نتیجه اونا هم دلشون اختلاف نمی خواد پستی و بلندی زندگانی باهاشون اینکار رو می کنه.