2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر خالش که انقد پیش رفت میتونست جاهای دیگه رو بلیسه حالا واجب بود😐مزه گوه نمیداد

حالا از کجا فهمیدی پسرخاله اشو میگه

اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

گفته فعلا نقد رو به نسیه ندم 😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣وا مصیبتا

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

خودم و خانواده م از پدرم و فامیل ها آسیب دیدیم پیش مردم به ما توهین می کردن آبروی ما رو بردن ، بیشتر روزها تو خونه زندانی بودیم اجتماعی نشدیم الان توانایی هیچ کاری رو نداریم نمی تونیم از خونه بیرون بریم دلمون نمی خواد آدم ببینیم هیچ کلاسی نمی تونیم بریم نمی تونیم ازدواج کنیم

حالا از کجا فهمیدی پسرخاله اشو میگه

مگه خودش نگفت پسر خالم ؟

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

مگه خودش نگفت پسر خالم ؟

نه

اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

گفته فعلا نقد رو به نسیه ندم 😂😂😂

🤣🤣

پسر خالش که انقد پیش رفت میتونست جاهای دیگه رو بلیسه حالا واجب بود😐مزه گوه نمیداد

وایییی🤣🤣🤣🤣🤣توروحت یاد یه تامیک افتادم پارسال زده بود خانمهونیگف شوهرم مبگه لنگتوبازمیکنی بوی گوه میده اخه جکنم خولعنتی باید بشوری خودت همیشه تمیزخوشبوباشی اخه وقتی میخادبرات بخوره😂😂😂

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

وایییی🤣🤣🤣🤣🤣توروحت یاد یه تامیک افتادم پارسال زده بود خانمهونیگف شوهرم مبگه لنگتوبازمیکنی بوی گو ...

🤦🤦🤦چرا من باید با حرفت اوووق بزنم 🤢🤢🤢

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

وایییی🤣🤣🤣🤣🤣توروحت یاد یه تامیک افتادم پارسال زده بود خانمهونیگف شوهرم مبگه لنگتوبازمیکنی بوی گو ...

🤣🤣🤣🤣اصن یکی نی بگه لعنتیا اون واسه خوردن نییی

🤦🤦🤦چرا من باید با حرفت اوووق بزنم 🤢🤢🤢

تقصیراین کاربرای سمی منویادمیاره

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!