2777
2789
🤣🤣🤣🤣اصن یکی نی بگه لعنتیا اون واسه خوردن نییی

ن ببین وقتی فانتزیت زیادباشه انگشتای پاشم میخورن اووووق

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

تقصیراین کاربرای سمی منویادمیاره

حالا لازم بود بمن بگی سمی؟😂

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا لازم بود بمن بگی سمی؟😂

ن باتونیسم با اسیم ک میگم منو یادش انداخت🤣😂باون ناپیکش

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

ن ببین وقتی فانتزیت زیادباشه انگشتای پاشم میخورن اووووق

🤣🤣فقط یا خود خدا

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

ن باتونیسم با اسیم ک میگم منو یادش انداخت🤣😂باون ناپیکش

😂😂اسی خودش بخاطره ها پیوست

🤣🤣🤣🤣اصن یکی نی بگه لعنتیا اون واسه خوردن نییی

با این گرونی اگر بعضیا نخورن و نمالن که زندگی نمیتونن بکنن

اونم خودش باعث سیر شدن زیر شکم یه عده و سیر شدن شکم یه عده ای دیگر میشه

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

با این گرونی اگر بعضیا نخورن و نمالن که زندگی نمیتونن بکنن اونم خودش باعث سیر شدن زیر شکم یه عده و س ...

اخه دارن آدم اشتباهیو میمالن

دستم یهو گرفتنبچه فامیل کونمو لیسیدهادعای عشقشوهر خاله چندش هیز نکبت

مورد دوم اشتباه تایپی داره فکرمیکنم

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

مورد دوم اشتباه تایپی داره فکرمیکنم

نه بابا

کجاش؟

ولش کن اینجا که سر درش نوشتن خونه خر بزار هرکی هرچی از دستش برمیاد بکنه

والا