2777
2789
یعنی چی بچه ی فامیل فلان کار رو کرده متوجه نشدم اصلا

فک میکنم منظورش همون تجاوزس

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

برام دعا گرفتن ۳۶ساله دست ب اقیانوس آرام بزنم کویر لوت میشه ن ازدواج ن کار هیچی ب هیچی

ببین این برامن اثر داشت برو حمام یه لیوان سرکه سفید یه قاقی نمک قاطیش کن غسل که کردی آب باز باشه نره تو چشمت بریز رو سرت برو زیر دوش وقتی اومدی بیرون نماز بخون حالا هر نمازی خواستی صبح ظهر شب بعدش ۵۰ایه سوره بقره بخون بعدش سوره جن بخون تا چهل روز یا هرچقدر در توانت بود انجام بده مرتب سوره بقره تو خونت پخش بشه سخته اولش مانع زیاده ولی ولش نکن نماز به موقع بخون درست میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک میکنم منظورش همون تجاوزس

اها

یه لحطه فکرکردم مثلا اومده طرف وسط جمع شلوارو کشیده پایین لیس زده برام غیرمنطقی اومد

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

اهایه لحطه فکرکردم مثلا اومده طرف وسط جمع شلوارو کشیده پایین لیس زده برام غیرمنطقی اومد

نه رفتن تو اتاق وسط جمع که نمیکشن پایین🤣

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

عجییب خرتوخره 🤦 معلوم نیس داره کی به کی میزاره فقط صداش میاد هیچکس هم گردن نمیگیره همه هم میگن این ...

هیشکی گردن نمیگیره ،بگایی خالص

برام دعا گرفتن ۳۶ساله دست ب اقیانوس آرام بزنم کویر لوت میشه ن ازدواج ن کار هیچی ب هیچی

از کجا میدونی دعا گرفتن برات

اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

ببین این برامن اثر داشت برو حمام یه لیوان سرکه سفید یه قاقی نمک قاطیش کن غسل که کردی آب باز باشه نره ...

نمازم اول وقته حتی نماز شب میخونم و خیلی متعجب میشم ک میگن معجزه شد برامون و رزقمون زیاد شد ازدواجمون صورت گرفت و ....ولی برامن هیچ ب هیچ

نیت غسل چی بگم عزیزم