2777
2789
عنوان

بچه اول دختر دارم.برا پسر چیکارکنم؟؟جاریم پسر داره.دماغ فیل افتادس

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو گوگل یا تاپیک ها سرچ کن برات میاد

اما از خدا بخواه...

واقعا حرفی برای گفتن ندارم

آخه اینم باعث افتخاره؟چیزی که دست خود آدم نیست!!!!!

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!

رژیم بگیری ریسک میکنی من بچه اولمو میخواستم پسر باشه رژیم گرفتم زدو دختر شد .بعد 5سال یهو باردار شدم پسر شد بچم العان دوماهشه .اصلا برعکس شد بچه نمیخواستم دیگ .هرچی خودش صلاح میدونه میده خدا

جاری منم همینجوره دو تا پسر داره هی چپ و راست میگه پسر ریشس دختر تیشس گفتم عزیزم خودتم زنی شاید تو زندگی شوهرت تیشه باشی ولی ما نیستیم که چی بشه دختر و پسر چه فرقی دارن من و شوهرم دلمون میخواد بچه دوممونم دختر باشه

جاریه منم جدیدا پسر دار شد بعد دوتا دختر دختر بزرگش هم سن منه  به همه توهین میکرد تند و پرو حرف میزد ...

یه مدت بهم القا شده بود نازام که این اینطوری رفتار میکنه بعدش براش عادی شد ....بیماریش خوب شد الان سگ محلش میکنم اما اون پشیمونه !......فقط یه مدت جو میگیرتشون 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
عزيزم دختر داشتن لياقت ميخواد كه نصيب هر كسي نميشه تو بايد خودتو واسه جاريت بگيري

فک نمیکنی به ما پسردارا توهین میکنین؟😐

هرچند بنظر من هردو عزیزه

خدایا برای همه نعمت هایت یک دنیا متشکرم🌹🌹🌹