2777
2789

لعنت بهش

پنج میلیون براش لباس خریدم

بعدش برا هردومون لباس ست خریدم

خانواده اون میدونست با همیم ولی خانواده من ناراضی بودن از اینکه اون با منه مامانم میگفت لیاقت نداره

اما من عاشقش شدم چون بهم توجه میکرد وقتی ولش میکردم گریه میکرد پیش دوستاش .

( اما نگو فیلمش بود که دل مهربون منو گول بزنه)

میدونید چی فهمیدم که با شش تا دختر همزمان با من بوده 💔🚬

ولش کردم ...

و اصلا این بار برنگشت که التماس کنه

حتی توضیح هم نداد غلطی که کرده رو

تازشم اون منو از همه جا بلاک کرد

رفت بیوش نوشت

خاستم تو دلت برج بسازم شهرداری گفت اینجا مکان عمومیه با یک ایموجی خنده

میدونید یک ماه بود خرجش نکردم خاستم امتحانش کنم .

ولی اون هیچی برام نخرید

الآنم رفته یا گپ ۶ هزار کا زده دختر پسر چت میکنن و ادمین میکنه از ادمین ها پول میگیره که بزارع لینک دونی اونم گپ خودشو میگه اگر میخواد ادمین بشین پول بدید

مگه من چیکار کردم؟ اون بیو گذاشته

نه به اولش که اینطوری عاشقم بود نه به آخرش که اینطوری رفت

ناراحتم صدمو گذاشتم چون واقعا فکر کردم قصدش جدیه

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

تو خرج میکردی

یس

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خرج میکردی

به دروغ میگفت کارتم همراهم نیست

چه گدا گودولی بووووودهاز نظر من پسر بایدددد بیشتر از دختر خرج کنهتو به چه دلیل انقدررربهش بها دادی ا ...

چون دلم میسوختت به همین اذان راست میگم . .

خدا میدونه بیوش واسه کی گذاشته

تو به دلت نگیر

بره گمشه

خدا دوست داشت فهمیدی

ولشکن خدا خودش یه خوبشو سر راهت میزاره

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .