2777
2789
عنوان

چهل ساله ها به بالا ک یدونه بچه دارید راضی اید

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 78 پست
پول گرفتی یا در راه خدا؟تبلیغ میکنی

یعنی تشخیص نمیدی داره مسخره میکنه و کنایه میزنه؟

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۳۱سالمه و تک فرزندم پدر و مادرمم راضی هستن البته مادرم گاهی اوقات میگه اگه بازم بچه میاوردم بهتر بود ولی پدرم همچین نظری نداره و کاملا راضیه

من خودمم دوتا بچه دارم دوقلو اند خودم شاید یکی دیگه بچه بیارم البته مطمئن نیستم

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین 

منم رفتم برا اقدام ۴۰ ب بالام بمنم یچی بگین اولین بچه میشه برااااااام

ان شاء الله خداوند فرزندی سالم و عاقبت بخیر بهت هدیه میکنه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
زنده و برقرار باشید.ولی دیگه با پنجمی فاصله سنیت خیلی میشه بچه ها دوست ندارن.چون خودم تجربه دارم.انگ ...

نه به نظرم بچه خوشبخت تر هست چون خواهر شوهر خودم مادرش ۴۷سالش بود که به دنیا اومد سوسولی همه بود آخرشم خیلییی به درد مادرش خورد چون مادرش سکته کرد سه سال روی تخت همین دخترش خونه رو اداره میکرد و از مادرش نگهداری میکرد خیلیی مابه برکت بود برای مادرش

الانم که مادرش فوت کرده چون فاصله سنی با خواهراش زیاده خواهرهای خیلیی هواشو دارن به نظر من بیار سنت هنوز خیلی جا داره سخت نگیر

اینقدر زندگیت زیبا میشه و تنوع میده برکت میاد و خداهم که رزق بنده هاش رو ضمانت کرده

نه به نظرم بچه خوشبخت تر هست چون خواهر شوهر خودم مادرش ۴۷سالش بود که به دنیا اومد سوسولی همه بود آخر ...

عزیزم چقد مثبت حرف میزنی ....ایرانیا متاسفانه میرسن ب ۳۰ فک میکنن چقد پیرن دیگه ۴۰ رو واقعا پیرررررر میدونن ولی بر عکس خارجیا تازه بچه میارنو زندگی جدیشدن تو این سنا شروع میشه