2777
2789
عنوان

چهل ساله ها به بالا ک یدونه بچه دارید راضی اید

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بیشتر بودن برای دخترم بهتر بود ولی شرایط اینطور ایجاب کرد و منم پذیرفتم و راضیم

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

زنده و برقرار باشید.ولی دیگه با پنجمی فاصله سنیت خیلی میشه بچه ها دوست ندارن.چون خودم تجربه دارم.انگ ...

آدما همیشه حسرت نداشته هاشونو میخرن

فاصله سنی داداشم با مامانم خیلی کمه مثل خواهر برادر 😅

داداشم میگه وقتی میدیدم مادرای دوستام خیلی سنشون زیاده دلم میخواست منم این شرایطو تجربه کنم

منم ۴۱ هستم ۳ تا دارم راضیم خدارو شکر

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

سی و هشتم

سه تا دارم

راضیم شکر

گرانی ناراضیم کرده

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

آدما همیشه حسرت نداشته هاشونو میخرنفاصله سنی داداشم با مامانم خیلی کمه مثل خواهر برادر 😅داداشم میگه ...

واااای این دیگه عجیب بود واقعا🥲 من خودم الان دوتا بچه دارم ولی هنوزم حسرت میخورم میبینم هم سن و سالام مادر جوون دارن. من هیچوقت درک نکردم پیاده روی و خرید رفتن با مادرم رو. بگو بخند و صمیمیت و درد دل کردن با مادرم رو...

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
من سه تا برادر خواهر دارم ببخشید نه تنهاهیچ غلطی برام نکردن فقط اسمشون یدک میکشم همین همه مشکلاتم پا ...

انسان دائما در رنج و عذابه

آخرالزمانه و این سختی ها بیشتره

من شنیدم طرف ۸ تاخواهر برادر داره یکیشون نوزادشو نگه نداشتن که بره سر جلسه امتحان

به همون اندازه پسرخاله خودم که تک فرزنده و همه چی برای خودشه رنج و عذاب داره

اره هر روز مازوت میدیم به بچه اب هم که نیس بخورنتابستون برق نیسزمستونم گاز

همون...

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
پول گرفتی یا در راه خدا؟تبلیغ میکنی

وااااه خیلی واضح بود ک داره تیکه میندازه دیگه