عزیزم الان نسبت به گذشته امید به زندگی بالاتر رفته خانمهای ۴۰ سال الان خیلی سرحالتر از خانهای دهه ۴۰ و۳۰ هستن
شما نگاه عکسها هم بکنی متوجه میشید خانمهای الان سختیهای گذشته رو ندارن باشگاه میرن تغذیشون بهتر شده سرحالترن درضمن درک وفهمشون چون هم تحصیلات دارن هم فضای مجازی بهتر با بچه هاشون انس میگیرن
شما اصلامادرتون رو با خودت مقایسه نکن الان خیلیها تازه ۳۰ سالگی ازدواج میکنن ۴۰سالگی بچه دار میشن
مطمئن باش این خلا برای بچه تو خیللییییی کمتره
به هر حال همه ما انسانها در زندگیمون از چیزهایی رنج میبریم ویا ناراضی هستیم مثلا من فرزند اول بودم و مادرم منو ۱۸ سالگی به دنیا آورد و اتفاقا خیلی با مادرم دوست بودم و صمیمی وبازار و..باهم میرفتیم ولی ۵۳سالگی بر اثر سکته از دنیا رفت ومن نابود شدم پس زندگی دنیا خاصیتش اینه همیشه یه چیزی هست مایه حسرت بشه پس این دلیل نمیشه واسه نیاوردن بچه
درضمن شما افق دیدت رو بیشتر کن نگاهت رو فقط معطوف به این دنیا نکن شما نیت کن برای امام زمان سربازی بیاری یه بچه شیعه اضافه کنی به جامعه برو یه نگاهی کن که چه ثواب عظیمی برای شما داره فرزند آوری به طوری که ماننده بچه متولد شده از گناه پاک میشی وفرشته ایی به پهلوی مادر میزند و میگه اعمالت را از سر بگیر بخشیده شدی و..و.. و..
الانم که خیلی مزیتها گذاشتن چون واقعا جمعیت تا ۲۰ سال دیگه جمعیت پیر میشه که بار این پیران بر عهده جوانهای کم هست واین ینی فاجعه
حتما مطالعه کن عزیزم و برای رضای خدا قصد کن بیار بعد خواهی دید که خدا چقدر کمکت میکنه وزندگی برکت دار میشه