2777
2789
عنوان

چهل ساله ها به بالا ک یدونه بچه دارید راضی اید

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 39 پست
من دوتا دارم،الان به شدت دلم میخواد دوباره باردار بشم ولی دیگه نمیشه

همین دوتا را به نحو احسنت بزرگ کن نمیخواد سه تا داشته باشی من یکی دختر دارم ارزو داشتم دوتا داشتم ولی سه تا را نه دیگه حالا هر چیم پولدار باشم

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مخصوصا الان ک قرار شده بجای برنج جو بخوریم😅 صفا بااااشه

یمدت دیگه هم کاه میدن بمون

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

بچه یدونه خوبم هستن خواهر برادر داشتن فقط خودش نیست تمام آسیبها باهاش منتقل میشه عموما مادر پدر تو احساس و خدمت فرق میزارن حسادت و... داستانهای مختلف هست.وقتی یدونه است دردش یدونه بودنه چندتا دردش بسیار

همین دوتا را به نحو احسنت بزرگ کن نمیخواد سه تا داشته باشی من یکی دختر دارم ارزو داشتم دوتا داشتم ول ...

انشاالله

ولی نوزاد میبینم دلم میره یا باردار میبینم شدید دوست دارم 😢

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
چهل سالمهیه دختر بیست ساله و یه پسر سیزده ساله دارم کاش یه بچه بین دخترم و پسرم و یه بچه بعد از پسرم ...

خدا حفظشون کنه

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
بچه یدونه خوبم هستن خواهر برادر داشتن فقط خودش نیست تمام آسیبها باهاش منتقل میشه عموما مادر پدر تو ا ...

اینم میشه

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.