2777
2789
عنوان

چهل ساله ها به بالا ک یدونه بچه دارید راضی اید

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 39 پست

من عاشق بچم اما یکی اوردم وضع مالیمون خوبه

اما

خودمو همسرم از خواهر برادر خیری ندیدیم

همش تبعیض پدر مادر

خداروشکر بچم تنهاست خودشم راضیه

هرچی هست برای خودشه

حتی محبت ما همش برای خودش

بچه یدونه خوبم هستن خواهر برادر داشتن فقط خودش نیست تمام آسیبها باهاش منتقل میشه عموما مادر پدر تو ا ...

من سه تا برادر خواهر دارم ببخشید نه تنهاهیچ غلطی برام نکردن فقط اسمشون یدک میکشم همین همه مشکلاتم پای خودمه یک سوالم حتی نمیپرسن ازم راجب مسائلم بااینکه سی سالمه ومادرجوانی دارم اونم فکر خوش گذرونی خودشه میگم اونم کاش نبود حداقل میگفتم بی مادر و خانوادم ...تااینکه هستن ولی شبیه بی خانواده هام...حتی شوهرمم بهم میگه که چقد فکر خودشونن فکر تونیستن اصلا یعنی میبینه رفتاراشونو.ترجیح من همین یدونه بچه اس مگر اینکه توانایی اوردن دیگه ای داشته باشم.

شاد و سلامت باشید 💐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هروز هم من هم همسرم به بچمون میگیم تو قند این خونه ای ،تو نبات خونمونی تو عشقی

چندین بارم بهش ابراز علاقه میکنیم

چیزایی که خودمون توی زندگیمون ندیدیم چون هم من هم همسرم سه تا بچه بودیم توی خانواده هامون

و چون بچه بزرگ بودیم باید همیشه تو خونه کار میکردیم

همسرم که میگه همیشه توصف نون و شیر بوده

من سه تا برادر خواهر دارم ببخشید نه تنهاهیچ غلطی برام نکردن فقط اسمشون یدک میکشم همین همه مشکلاتم پا ...

من خیلی ها رو اینجوری مثل شما دیدم تازه اونا هم که ادعا خوبی دارن و با هم ردیف هستن تمام مشکلاتشون میرسه میاد وسط زندگی آدم . درگیری دارن

حداقل بگو دو تا نه سه چهارتا.بچه بیاریم جلوش جو بریزیم؟آبم که نیست بخوره.هوای الوده هم نفس بکشه!واقعا انگیزه زیادی داریم برای بچه دار شدن مگر هیچ فکری در مورد چطور زندگی کردنش نکنیم.

من عاشق بچم اما یکی اوردم وضع مالیمون خوبهاماخودمو همسرم از خواهر برادر خیری ندیدیمهمش تبعیض پدر ماد ...

منفی فکر میکنی چون تجربه خوبی نداری

بچه ها رو پشت و پناه هم بار بیاری نعمتن

آنقدر میتونن هوای همو داشته باشن از کودکی تا بزرگسالی که هیچ جیزی باهاش برابری نکنه