2777
2789
عنوان

مامانهای کلاس اولی بچه هاتون تو چه سطحی هستن🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 32 پست
بقران بچه هاشون خوب یاد گرفتن بیچاره ها ۲روز میرن ۴روز نمیرن..من دخترم پرخاشگر شد با کلاس انلاین قبل ...

چطور با این وضعیت نوشتی غیر انتفاعی دلت آمد 🤭 من یک هفته تعطیل شد حرص میخوردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور با این وضعیت نوشتی غیر انتفاعی دلت آمد 🤭 من یک هفته تعطیل شد حرص میخوردم

ما ک نمیدونستیم اینطور میشه ..بخدا همینکه میرم قسطشو بدم انگار کارد میزنن ب قلبم از بس زورم میاد بخدا این پوله مفته میگیرن

ترکیب و نشانه بلده مثلا اگه یه جمله را براش دوسه بار تکرار کنم مینویسه تو خونه ولی تو مدرسه همون جمل ...

بیشتر معلما جمله رو کامل میگن ،اینو کارو مشکل میکنه تمرکز و میگیره .من مجازی بود معلم متنو دوبار تند تقریبا هر جمله رو گیگفت ورد میشد،که فکر کنم درست نیست،من خودمم فرهنگی ام ولی دخالت نکردم ،در عوض دخترمو آروم کردم تا کامل نوشت،تو کلاس مشکلی نداره ولی مجازی هول میشه

ما ک نمیدونستیم اینطور میشه ..بخدا همینکه میرم قسطشو بدم انگار کارد میزنن ب قلبم از بس زورم میاد بخد ...

وای امروز با بچم دعوام شد شوهرم عصبی شد تو این وضعیت این همه هزینه کردم که بچم تو استرس نباشه عقب افتاد هولش بده بیاد جلو این چه وضعیه اینا که دولتی بلدن از روش بخونن برن

ما ک نمیدونستیم اینطور میشه ..بخدا همینکه میرم قسطشو بدم انگار کارد میزنن ب قلبم از بس زورم میاد بخد ...

من سال بعد مینویسم دولتی اصلا اون چیزی که فکر میکردم نبود با اینکه بهترین غیر انتفاعی ناحیه مون هست ولی به هزینش نمیصرفه نمیدونم🤷

ترکیب و نشانه بلده مثلا اگه یه جمله را براش دوسه بار تکرار کنم مینویسه تو خونه ولی تو مدرسه همون جمل ...

خب حتما شما تومحیط خلوت دیکته میگی ولی توکلاس موقع دیکته هم بازبچه هاشلوغن....هروقت براش دیکته میگی نه بشین بالاسری نه تلویزیون روخاموش کن....یااهنگ بزار....

خب حتما شما تومحیط خلوت دیکته میگی ولی توکلاس موقع دیکته هم بازبچه هاشلوغن....هروقت براش دیکته میگی ...

نبابا یه خانواده ی پرسروصدا هستیم شوهرم دادمیزنه آب بیار تو گوشی اکسپلور با صدا بلند پسر کوچیکه با موتور آهنگ شوتی میزاره باسرعت جابه جا میشه 😂

نبابا یه خانواده ی پرسروصدا هستیم شوهرم دادمیزنه آب بیار تو گوشی اکسپلور با صدا بلند پسر کوچیکه با م ...

خب بپرس ازش ببین خانمشون اونجا چه طوری دیکته میگه شماهم همونجوربگو تاعادت کنه....اگه اون فقط دوبارمیگه شماهم همونجوربگو.....یاببین بغل دستیش خثحواسشو پرت نمیکنه...