2777
2789
عنوان

خواستگار بگه برای دوره نامزدی صیغه بخونیم چی جواب میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 55 پست
واقعا خونواده دختر باید مراقب باشن و اینکه خونواده ای که اجازه صیغه میده احتمال ۹۰ درصد بعد ۵ـ۶ ماه ...

اره حالا بیچاره میخواسته نامزد بمونه که طرفو بشناسه حالا که شناخته خانوادش میگن باید باهاش ازدواج کنی😑

خانواده شوهر من گفتن ولی باهاشون یه برخوردی کردم اون سرش نا پیدا دیگه سایلنت شدنمگه دوتا آدم عاقل و ...

وای همینو بگو ،منم اون لحظه که اونجوری گفت خیلی محکم برخورد نکردم فقط گفتم خانوادم موافق صیغه نیستن باید با اخم تخم میگفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره حالا بیچاره میخواسته نامزد بمونه که طرفو بشناسه حالا که شناخته خانوادش میگن باید باهاش ازدواج کن ...

دیدی گفتم اینجور خونواده ها همینن به دختره بگو اگه خوشش نمیاد ازدواج نکنه مشکل عقاید خونوادشه میخواستن اجازه صیغه نمیدادن ملت بعد عقد و دوتا بچم طلاق میگیرن اینکه بیچاره گیر اشتباه خونوادش افتاده.

صیغه نمیخواد صحبت کردنبنظرم تماس بدنی اصلا نداشته باشید تو دوره اشنایی حتی دست همم نگیرید صیغه برا چ ...

🤦🏻♀️وای نه چه معنا داره حرف میخواد بزنه حالا دوتا عزیزمم بگه فکر نمیکنم مشکلی باشه در نهایت هدف ازدواجه بعدم اینهمه تو چتای اینستا و تلگرام به همه میگن استثنا هم وجود نداره

صیغه لازم نیست تهش میخوایید دست همو بگیرید دیگ دختر که نمیتونه بایه صیغه رابطه برقرار کنه

از نظر شرعی میتونه و حلال ولی خب اینکارو نمیکنیم که

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

🤦🏻♀️وای نه چه معنا داره حرف میخواد بزنه حالا دوتا عزیزمم بگه فکر نمیکنم مشکلی باشه در نهایت هدف از ...

ما محرمیت خوندیم چون واقعا نیت اینو داریم باهم باشیم یعنی اگه نخوام باید بیفتم دنبالش طلاق بده 😂دائم خوندیم چون قصدمون ازدواج هست کلا ۴سال میشه صیغه رو خوندیم دائم رو خوندیم یعنی یه عقد هست دیگه فقط رسمی ثبت نشده بین خانواده ها هست

چون از سر عشق خواستیم همو و خانواده ها مخالف بودن محرم کردن که آشنا بشیم

🤦🏻♀️وای نه چه معنا داره حرف میخواد بزنه حالا دوتا عزیزمم بگه فکر نمیکنم مشکلی باشه در نهایت هدف از ...

دیگه بعد محرم شدنمون هم موندیم پولمون جور بشه برای خرید خونه و این چیزا تا دیگه علنی کنیم به همه بگیم و رسمی بشه

دیگه بعد محرم شدنمون هم موندیم پولمون جور بشه برای خرید خونه و این چیزا تا دیگه علنی کنیم به همه بگی ...

ان شاء الله به زودی کاراتون رو غلتک بیفته و بدون استرس زندگی واقعیتون رو با خوشی شروع کنید❤️❤️❤️

😐😂😂😂ان شاء الله خوشبخت بشید

یعنی زن شوهریم ها فقط نمیزارن عقد ثبت کنیم نمیدونم دردشون چیه خودش خواندن این متن صیغه اصل کاری محرم شدن هست جشن و هرچیزی واجب نیست

و حتی امضا و سند رسمی مهم نیست مثل مادربزرگامون که قدیما هیچکدوم رسمی نبود نداشتن کلا بینشون میخوندن تموم میشد

ولی هنوز که هنوزه نزاشتن عقد رسمی کنیم میگن نه میترسیم جدا بشید هی موندیم دیگه درحال جمع کردن پول و انتظار 😂

ان شاء الله به زودی کاراتون رو غلتک بیفته و بدون استرس زندگی واقعیتون رو با خوشی شروع کنید❤️❤️❤️

ممنون عزیزم انشالله