2777
2789
عنوان

خواستگار بگه برای دوره نامزدی صیغه بخونیم چی جواب میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 55 پست
دقیقا ،ولی این که اجازه نمیدن مثلا پنج شش ماه همینطوری رفت و امد کنن رو کجای دلم بذارم

واقعا خونواده دختر باید مراقب باشن و اینکه خونواده ای که اجازه صیغه میده احتمال ۹۰ درصد بعد ۵ـ۶ ماه بفرض اگه به توافق نرسن اجازه نمیدن دخترشون برگرده چون میگن صیغه خوندین و ابرومون میره🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده شوهر من گفتن ولی باهاشون یه برخوردی کردم اون سرش نا پیدا دیگه سایلنت شدن

مگه دوتا آدم عاقل و بالغ نمی تونن حد و حدود خودشون رو رعایت کنن؟!

میگفتن میخوای یه آب بدی دستش حلال باشه گفتم نگران نباشید خدا اینقدر هم سخت نمیگیره اگه اینجوری آدم به راننده هم میخواد پول بده یا از فروشنده چیزی تحویل بگیره یعنی با همه صیغه بخونه؟

برای نشون صیغه خوندیم ازدواجمون مدرن بود بعد که فهمیدم تصمیمم اشتباه بوده از اینکه جلوی بقیه کم نیار ...

خدا را شکر ،پس صیغه خوندن کلا اشتباهه ،حرفشو اون خواستگاره بهم زد بنظرت یجور تو هین نبود ؟؟؟

زد و پشیمون شد

باز نفر بعدی خواست برا آشنایی صیغه بشی

قبول نکن

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

ما تو فامیل بد نمیدونیم

اتفاقا بد میدونیم اگه محرم نباشن و باهم رفت و امد انچنانی داشته باشن

ولی منطقیش اینکه چند جلسه رفت و امد برای اشنایی باشه بعد که مطمئن شدید برید ازمایش و مشاوره بعد تو بله برون سه چهار ماه صیغه خونده بشه تا مسائل جنسی هم چک بشه رفت و امد خانوادگی هم عمیق تر بشه بعد دیگه خوب بود عقد دائم بکنید

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

صیغه همون شوهره دیگه

شاید شما به چشم محرمیت واسه آشنایی بهش نگاه کنید و تو شناسنامه ثبت نشه ولی کاملا یه ازدواج شرعی و قانونی محسوب میشه!

من خودم خوشم نمیاد، با همچین آدمی هم ازدواج نمی کنم چون آبمون تو یه جوب نمیره

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

اگر وارد احساسات ....

میخواید بشید

دست هم رو بگیرید و...

بخونی خوبه

فقط فراتر نرید ...

در ضمن اگر وارد احساسات برید دیگه نمیتونی تصمیم درست بگیری

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

اسکالی نداره اما اگ۶ دختره مقیده به هیچ وجه نباید اجازه بده س.ک.س کنه باهاس

خب اخه فقط مسئله سک نیست همون بوسیدنم اگر صیغه بشن شاید پیش بیاد بعد اگر نخوان همدیگه رو یه حالیه بنظرم چرا اصلا باید همچین چیزی تو نامزدی باشه

من خودم خیلی تحقیق کردم و تصمیم گرفتم بعد از آشنایی کوتاه مدت صیغه ی یک ماهه بخونیم و بعد دوباره تصمیم بگیریم

نکته ی مهم اینه که نباید طولانی باشه همون یک ماه کافیه اگه لازم بود دوباره بخونن

ما یک ماه مشاوره میرفتیم و جلسه آشنایی داشتیم و یک ماه بعدی صیغه خونده بودیم و بعدش عقد کردیم

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

اصلا صیغه شدن یه حال بدی داره من اصلا از اسمشم بدم میاد

من گفتم ما تصمیم گرفتیم محرمیت بخونیم تا بیشتر با هم آشنا بشیم اصلا به این اسم نگفتیم

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥