2777
2789
عنوان

ولی من فقط یه دختر بچه شش ساله بودم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 71 پست
درسته اتفاق خیلی ناگواری واسه ات افتاده ولی منم همه اش نگران بودم بگی بهم تجاوز شد .خدارو شکر این نب ...

مثل تجاوز

و تجاوز روحی و روانی

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب ادم حروم لقمه ایی بوده .....خدایا...بگردم برا مظلومیتت❤️🩹یه یار بگیر مثل سگ بزنش ولی بعدا😐

مثل سگ نمیتونم بزنمش ولی سگ محلش میکنم تا میتونم

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

چرا مادرت راضی شده بود آخه

نمیدونم

بخدا تو مدرسه هرکی اذیتم میکرد میومد دعواش میکرد

یا یبارم کلاس دوم بودم معلمم به ناحق بهم حرف بدی زده بود اومد باهاش دعوا کرد ولی سر داییم براش مهم نبود

به نظرم حتما یبار تو جمع خانوادگی برو

وقتی داییت و پدرت و مادرت و همه بودن

بعد بگو دایی یادته اون روز اینکارو کردی

من هیچوقت یادم نمیره

حداقل بگو بازگوش کن همه بفهمن و ابروش بره و رو دلت نمونه

برخورد بابات چی بود ؟

یادم نمیاد آخه خیلی ساله گذشته

تاجایی که یادمه هیکدوم از والدینم براشون مهم نبود😐😐

خب گریه نمیکردی دیگه

حتما باید میزدت تا گریه نکنی؟

اون ادم اعصابش ضعیف بوده اینجور ادما تحمل گریه بچه رو ندارن

پدر مادرت نباید میزاشتنت اونجا

بچه رو فقط پیش مادربزرگا میشه گذاشت غیر این اشتباههه

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...