2777
2789
عنوان

ولی من فقط یه دختر بچه شش ساله بودم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 71 پست
من چرا باورم نشد؟؟؟ 🙄🙄🙄🙄 به تخت بسته و کتک زده بچه ی مردم رو، بدون ترس از عواقبش؟؟ ؟؟؟؟

عزیزم به من دروغگویی یاد ندادن باور کنین همه این لحظه ها هنوز هم که هنوز تو ذهنمه

باور کردن اینجور خاطرات سخت نیست

مگه ندیدین تاپیک هایی رو که کاربرها میومدن مینوشتن از کتک هایی که از شوهرشون میخوردن

خب برای یه آدم روانی و عصبی چه فرقی میکنه طرف مقابلش بزرگسال باشه یا یه بچه کوچیک

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

یعنی هیچکس به جز این دایی تو خونه نبود که جلوشو بگیره ؟ اینقدر همه ازت تنفر داشتند ؟ بنظر منم با عقل ...

نه هیچکس نبود واقعا

من بودم و داییم و پسرش زن داییم جدا شده بود

پسرش هم همسن خودمه ۶ سالش بود اونموقع

من همه رو عین واقعیت گفتم نمیدونم دیگه چجوری ثابت کنم

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هیچکس نبود واقعا من بودم و داییم و پسرش زن داییم جدا شده بودپسرش هم همسن خودمه ۶ سالش بود اونموقع ...

خدا ازش نگذره ... چقدر سخت بوده برات ...

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

خدا ازش نگذره ... چقدر سخت بوده برات ...

دقیقا من تا اون زمان هیچوقت از پدر خودمم کتک نخورده بودم

این اینجوری من و زد

دقیقا من تا اون زمان هیچوقت از پدر خودمم کتک نخورده بودماین اینجوری من و زد

منم تقریبا همچین اتفاقی برام افتاد ... میدونی همیشه سعی و تلاشمو کردم اتفاقات تلخ و بدی که تو بچگیم افتاده رو فراموش کنم ... عموم فوت شده بود چهلمش بود من اون موقع شش سالم بود ... ولی قدم خیلی کوچیک بود یعنی هیچکس تا سنم رو نمیگفتم باور نمیکرد شش سالم باشه .. من و دخترعموم که ۹ سالش بود با هم تو کوچه بازی میکردیم بعد دخترعموم یک پسره رو مسخره کرد.. پسره یقشو بسته بود و لباس سفید پوشیده بود.. تسبیح هم دستش بود بهش میخورد ۱۵ یا ۱۶ سالش باشه ...

وقتی دخترعموم مسخره اش کرد منم به حرفاش خندیدم پسر ناراحت و عصبی سمت ما اومد .. یک سیلی محکم منو زد ... باور نمیکنی که بگم من یک متر پرت شدم ؟ خیلی وحشتناک بود ... و حتی بیهوش هم شدم وقتی چشم باز کردم دخترعموم بالا سرم بود و گریه میکرد... میگفت بیدار شو ... یادم میاد به بابام گفتم و باباش کلی عذرخواهی کرد اما پسره پشیمون نبود ... باور میکنی از اون موقع تا الان فراموش نکردم خیلی سعی کردم فراموش کنم اما حتی خاطرات خوبم باهاش فراموش شد .... حتی یادم نمیاد مادرم فهمید بعدش یا نه ... هیچی یادم نیست

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

دقیقا من تا اون زمان هیچوقت از پدر خودمم کتک نخورده بودماین اینجوری من و زد

میدونم خیلی سخته اما سعی کن فراموش کنی تا جایی که میشه از داییت فاصله بگیر تا نبینیش

منم تقریبا همچین اتفاقی برام افتاد ... میدونی همیشه سعی و تلاشمو کردم اتفاقات تلخ و بدی که تو بچگیم ...

چقدر پسره وحشی بوده

حالا شما و دختر عموت بچه بودین یه چیزی گفتین ولی پسره واقعا روانی بود

بعضیا هستن منتظرن یه اتفاقی بیوفته دعوا درست کنن

بنظرم بشاش تو چاییش بهش بده بخوره مرتیکه حرومیو

منکه اصلا نمیبینمش

اگه یوقت باهم برخورد داشته باشیم مثل غریبه ها رفتار میکنم

چقدر پسره وحشی بودهحالا شما و دختر عموت بچه بودین یه چیزی گفتین ولی پسره واقعا روانی بودبعضیا هستن م ...

از همین میسوزم که من چیزی نگفتم فقط به حرف های دخترعموم خندیدم ....