2777
2789
عنوان

عمل بینی و استرس بیهوشی

342 بازدید | 64 پست

سلام دخترا من ۲۵ دی وقت عمل بینی دارم که ترمیمی هستم

امروز خواهرم خواب بوده خواب دیده که من تو خواب بهش میگم من تا یه ماه دیگه از پیش مامان اینا میرم و منم دقیقا یکماه مونده به عملم و خیلی خیلی استرس بیهوشی دارم اینم از اینور استرسمو بیشتر کرد و نمیدونم چیکار کنم🥺😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه خواهرم همچین خوابیو دیده میگم نکنه نشونه ای باشه

خواهر منم با یه همچین خوابی باعث شد من عملمو کنسل کنم

بیست سال بعد رفتم عمل کردم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

وای گفتی منم فردا ترمیم دارم😂

البته با بی حسیه ولی خیلی نگرانم

انقدر امروز دل درد گرفتم پریودم دارم میشم

بهمم نگفتن کی برم فردا🥲

حالا شما خودت مگه قبلا بیهوش نشدی؟

میدونی که ترس نداره مگه نه

فکر نمیکنید خواهرت میخواد از ترمیم منصرفت کنه؟ مثل خانواده من؟😂

وای گفتی منم فردا ترمیم دارم😂البته با بی حسیه ولی خیلی نگرانم انقدر امروز دل درد گرفتم پریودم دارم ...

نه خواهرم خیلی مهربونه اصلا همچین اخلاقی نداره ۱۶.۱۷ سالم از من بزرگتره😂 اتقاقا میگفت تو خوابم خیلی گریه کردم و هی میگفت گریه یعنی شادی ولش کن مهم نیست و پیگیر نشو چیزی نیست

قبلام میترسیدم سابقه بیهوشی دارم ولی خیلی راحت بود

نمیدونم چرا استرسم اینبار خیلی بیشتره ۳ سال میگذره

بعد عزیزم یه سوال با دکتر اولت میخوای عمل کنی؟ مشکل بینیت چی هست مگه اگه دوست داشتی بگو

اره عزیزم نوک بینیم انحراف داره چون دکترای دیگه خیلی گرون میگیرن ترمیم مجبورم همون دکتر خودمو انتخاب کنم از تهران باید برم شمال

خواهر منم با یه همچین خوابی باعث شد من عملمو کنسل کنمبیست سال بعد رفتم عمل کردم

😭😭 نمیدونم چیکار کنم با دکترم صحبت کردم بدون بیهوشی نمیشه گفتم بی حس کنید

نه خواهرم خیلی مهربونه اصلا همچین اخلاقی نداره ۱۶.۱۷ سالم از من بزرگتره😂 اتقاقا میگفت تو خوابم خیلی ...

عزیزم

نمیگم بنده خدا قصد بدی داره آخه اکثرا از روی مصلحت سعی میکنن آدمو منصرف کنن چون خیلی میترسن خودشون و نگرانن

ولی اینطور که تعریف کرده مشخصه همچین قصدی هم نداشته یه چیزی هم که هست خوابا خیلی نامفهوم و مبهم هستن آدم بعضی وقتا ذهنش درگیره این چیزا رو میبینه

منم یه بار همچین خواب نامفهومی درباره یکی از عزیزان دیدم حالم خیلی بد شد ولی چیزی نشد خداروشکر

والا بیهوشی خوبه اصن درد نمیکشی

اره عزیزم نوک بینیم انحراف داره چون دکترای دیگه خیلی گرون میگیرن ترمیم مجبورم همون دکتر خودمو انتخاب ...

آهان درسته

انحرافش در چه حده؟

یعنی مختصره یا محسوسه؟ بعد دکترتون هزینه دستمزد هم میگیرن یا فقط بیهوشی و بیمارستان؟

آخه نوک بینی منم مشکل مختصر داره بیرون زدگی غضروفی داره یه طرفش همش میگم نکنه با بی حسی نتونه خوب دربیاره چون پیشنهاد خودش بی حسی بود

😭😭 نمیدونم چیکار کنم با دکترم صحبت کردم بدون بیهوشی نمیشه گفتم بی حس کنید

ببین اگه کسی عمرش سر اومده باشه ربطی به بیهوشی نداره توی اتاق خودشم که خوابیده باشه می میره

خودتو بسپر به دست خدا

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
عزیزم نمیگم بنده خدا قصد بدی داره آخه اکثرا از روی مصلحت سعی میکنن آدمو منصرف کنن چون خیلی میترسن خو ...

از وقتی گفته همش رفتم تو فکر و دست و پام میلرزه خودم که خیلی ترس داشتم این باعث شد بیشتر بشه

آهان درسته انحرافش در چه حده؟ یعنی مختصره یا محسوسه؟ بعد دکترتون هزینه دستمزد هم میگیرن یا فقط بیهوش ...

خیلیا متوجه نمیشن ولی کاملا معلومه پره هام متفاوته نوک بینیم به سمت راسته مخصوصا تو عکسا

به قول خودشون فقط هزینه کلینیک میگیرن و اوایلم بهم گفتن که بیا ببینیم اگه ترمیم سرپایی بخواد انجام میدیم ولی بعدش گفتن عمل چون حس میکنم بینیمم بزرگه