2777
2789
عنوان

عمل بینی و استرس بیهوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاابلفضل😭😂 استرسم بیشتر شد

ای بابا گفتم که ترست کم تر بشه

من صبح روز عمل از استرس پشیمون شده بودم و میخواستم نرم قرآن رو باز کردم که یه چیزی بیاد دلم آروم بشه دقیقا این آیه اومد که اگر اجل کسی برسه نه یک لحظه زودتر میشه نه یک لحظه دیرتر

منم ترسم ریخت و پا شدم رفتم کلینیک

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
از وقتی گفته همش رفتم تو فکر و دست و پام میلرزه خودم که خیلی ترس داشتم این باعث شد بیشتر بشه

آخه عزیزم این عمل اصن سنگین و خطرناک نیس که حتی بخوای بترسی

به قول یه دکتر بیهوشی که میگفت احتمال به مشکل خوردن توی بیهوشیتون مثل احتمال اینکه از خیابون رد بشی و ماشین بزنه بهت هس

چقدر هر روز احتمال میدی این اتفاق واست بیفته؟

همون قدر بعیده که مشکلی به وجود بیاد خودم رشتم اتاق عمله تاحالا ندیدم یه بیهوشی به مشکل بخوره اونم تو عملای سبک

اگه عقلت بهت هشدار خطر نمیده و قرار نیس کار پرریسک انجام بدی سعی کن جدی نگیری این نگرانی ها رو

خیلی وقتا حتی چیزایی که به عنوان نشانه تلقی میکنیم بازخورد جذب خودمون و تفکرات خودمون هس🫣

خیلیا متوجه نمیشن ولی کاملا معلومه پره هام متفاوته نوک بینیم به سمت راسته مخصوصا تو عکسابه قول خودشو ...

آهان

الآن عملم فقط با هزینه بیمارستان هس یعنی؟

بعد اینکه از عمل اول چقدر گذشته؟

منم مشکلم تو عکسا خیلی مشخصه

سرش شلوغ بود فردا بهش زنگ میزنم ولی گفت بی حسی نمیشه چون بی حسی فقط واسه جزئییه

آهان

راس میگن

اگه اصرارم کنی شاید خوب نشه

من الآن نگرانم شاید خوب درنیاره چون میگن دقت جراح میاد پایین و عضلات انقباض داره به هر حال

فقط نمیدونم مال من واقعا جزئی حساب میشه یا نه🫠

خیلیا متوجه نمیشن ولی کاملا معلومه پره هام متفاوته نوک بینیم به سمت راسته مخصوصا تو عکسابه قول خودشو ...

بینی منم بزرگه مخصوصا نوکش😭

دوست داشتم جمع تر بشه خدا کنه حداقل یه کوچولو بتونه جمع تر کنه نوکشو

ای بابا گفتم که ترست کم تر بشهمن صبح روز عمل از استرس پشیمون شده بودم و میخواستم نرم قرآن رو باز کرد ...

واییی جالب بود😂😂😂😂😂 البته به شدت معتقدم بهش

حالا من بودم اون لحظه میموندم اجل رو چطور باید تفسیر کنم چون اسم اجل اومده نشونه خوبه یا بد

امشبم همین شدم مغزم قاطی کرده از استرس حالام که بیهوشی ندارم میگم نرم بدتر بشه حالت بینیم

آخه عزیزم این عمل اصن سنگین و خطرناک نیس که حتی بخوای بترسی به قول یه دکتر بیهوشی که میگفت احتمال به ...

چون یبار بیهوش شدم و سابقه داشتم و اصلا یادم نمیاد چیشد و چجوری ولی یه موقع هایی استرس و فکر و خیال نمیزاره انقد همش به مرگ فکر میکردم چند دقیقه پیش همسایه پایینمون اومد گفت برادرشوهرم الان فوت کرد داریم میریم شهرستان ☹️

آهان راس میگن اگه اصرارم کنی شاید خوب نشه من الآن نگرانم شاید خوب درنیاره چون میگن دقت جراح میاد پای ...

ترمیم خیلی سخت تر از عمل اولیه اس و زیادم نمیشه روش مانور داد چون یکم ریسکه ولی خب من بینیم خیلی تومخمه همه میگن خوبه ولی تو عکسا خیلی بده و خودم کاملا متوجه میشم

آهان الآن عملم فقط با هزینه بیمارستان هس یعنی؟ بعد اینکه از عمل اول چقدر گذشته؟ منم مشکلم تو عکسا خی ...

من از عمل اولم سه سال میگذره و از همون تاییم که گچمو باز کرد گفتم بینیم کجه

چون یبار بیهوش شدم و سابقه داشتم و اصلا یادم نمیاد چیشد و چجوری ولی یه موقع هایی استرس و فکر و خیال ...

عزیزم اصن به این چیزا فکر نکن

موقع بیهوشی فقط به بینی بعد عمل فک کن

منم دفعه اول خیلی میترسیدم ولی خب ترسم کاملا ریخت حداقل دیگه غیره منتظره نیس برات

الآنم میگم کاش با بیهوشی بودم که با دقت بیشتری انجام بشه

ترمیم خیلی سخت تر از عمل اولیه اس و زیادم نمیشه روش مانور داد چون یکم ریسکه ولی خب من بینیم خیلی توم ...

ترمیم های پایه ای و ساختاری آره

اما این فکر نکنم اونطوری باشه بیشتر چیدمان غضروفهای نوک بینی هس دیگه

اتفاقا راحت ترم هست