2777
2789
عنوان

عمل بینی و استرس بیهوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 65 پست
من از عمل اولم سه سال میگذره و از همون تاییم که گچمو باز کرد گفتم بینیم کجه

چقدر خوب

مخصوصا که بعد ۳ سال دکترت زیر بار رفته ورمت هم قطعا از بین رفته کامل

حالا من ۱ سال و نیمم نشده مگه گردن میگرفت؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام شما که کارتون داخل اتاق عمل سزارین چطوره خطر داره با بی حسی

سلام عزیزم

نه اتفاقا برای سزارین بی حسی خیلی بهتره چرا خطر داشته باشه پزشک بیهوشیم توصیه میکنه مگر کسی مشکل خاصی داشته باشه

عزیزم اصن به این چیزا فکر نکنموقع بیهوشی فقط به بینی بعد عمل فک کنمنم دفعه اول خیلی میترسیدم ولی خب ...

سعی میکنم فقط به همین فکر کنم واسم دعا کن خیلی میترسم هنوز یکماه مونده ولی خب استرسه خیلی بده

سلام عزیزم نه اتفاقا برای سزارین بی حسی خیلی بهتره چرا خطر داشته باشه پزشک بیهوشیم توصیه میکنه مگر ک ...

من میترسم بار دوم هست که میخوام سزارین بشم

بار اول ترسم اینقدری نبود

حالا میخواستم بدونم سزارین دوم چقدر سخته یل چه خطراتی داره

چقدر خوب مخصوصا که بعد ۳ سال دکترت زیر بار رفته ورمت هم قطعا از بین رفته کامل حالا من ۱ سال و نیمم ن ...

چرا گردن نگیره من از همه مراحلم عکس و فیلم دارم مشکل خودش بوده من برادرم وکیله میگفت شکایت کن رایگانم عمل میکنه دیعه ام میگیری گفتم نه میخوام بیهوش بشم میترسم بمیرم😅 فقط هزینه کلینیکو میگیره حدودا ۲۰ تومن ، از تو چقدر میخواد بگیره؟

من میترسم بار دوم هست که میخوام سزارین بشم بار اول ترسم اینقدری نبود حالا میخواستم بدونم سزارین دو ...

چون یبار سزارین شدی بخاطر همین استرس دومیش رو داری چون مراحلو میدونی منم دقیقا تو این موقعیتم میدونم چی قراره بشه و چجوریه استرسشو دارم

سعی میکنم فقط به همین فکر کنم واسم دعا کن خیلی میترسم هنوز یکماه مونده ولی خب استرسه خیلی بده

آره استرس خیلی بده

هورمونا رو هم بالا پایین میکنه من بدنم یه مدت رد داد واقعا😂

ولی نگران نباش ذوق داشته باش همش به نتیجه فکر کن طوری که ذوقت غلبه کنه به استرس

ایشالا عزیزم تو هم منو یاد کن🩷

چون یبار سزارین شدی بخاطر همین استرس دومیش رو داری چون مراحلو میدونی منم دقیقا تو این موقعیتم میدونم ...

شاید همین باشه اصلا همش خواب های پریشون میبینم

فکر های منفی

دیگه کلافه شدم

آره استرس خیلی بده هورمونا رو هم بالا پایین میکنه من بدنم یه مدت رد داد واقعا😂ولی نگران نباش ذوق دا ...

عشقم واسه شما که فرداس انشالله همونی بشه که خودت دوسش داری🥹😍

من میترسم بار دوم هست که میخوام سزارین بشم بار اول ترسم اینقدری نبود حالا میخواستم بدونم سزارین دو ...

انشالله که عالی پیش میره😍

قبلی با بیهوشی بودید مگه؟

سزارین دومم فرق زیادی نداره

احیانا اضافه وزن یا بیماری زمینه ای ندارید؟

شما هم تمرکزو بذار رو بچه و بعدش اصن استرس بی معنی میشه✨️