2777
2789
عنوان

درس خونا قهوه خور بیایننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 50 پست
بدمزه نیست من عاشق مزه قهوه ام ، میتونی کمی شکر بریزی برای بیدار موندن باید کافیین دار باشه قهوه ات ...

من میخام قهوه آماده داشته باشم که دنگ و فنگ نداشته باشه بریزم تو آب جوش تموم چون موقعی ک از مدرسه میام خیلی خوابم میگیره و اینکه خودم تپش قلبم رو دارم نمیخام بدتر تمرکزمو از دست بره نتونم درس بخونم بنظرت چی بگیرم

لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای من هیچی جواب نمیده روزی دو لیوان نسکافه یه شات قهوه میخورم بازم فایده نداره

«تو دنیایی که عشق توش زود دود می‌شه… من ترجیح می‌دم آتیشمو خرجِ رویا کنم نه آدم‌ها.»

تپش قلب نگرفتی؟من سعی میکنم زیاد نخورم فقط شبا اونم شنبه تا چهارشنبه یا روزا بعد مدرسع

اگه زیاده روی کنی چرا.

من فوقش یک فنجان میخوردم یا شاید کمتر.

اونم موقع امتحان نهایی ها که نمیرسیدم کتاب رو تموم کنم یا زمانی که واقعا دیگه وقت کم داشتم

تو قهوه فوری اگه میخوای بگیر تو فروشگاه ها هست انواع مختلف. من تا حالا فوری رو امتحان نکردم.

کاپوچینو و نسکافه واسه اینکه دو سه ساعت بیدار بمونی خوبه اگه میخوای کل شب بیدار بمونی علی کافه خوبه ...

😂😂😂

اوکیع ولی تپش قلب میاره؟من در حدی میخابم خواب شبمو انجام بدم هفت ساعتو فقط از مدرسه که میام خوابم نگیره یا مثلا شیش هفت شب خوابم نبرع

😂😂😂اوکیع ولی تپش قلب میاره؟من در حدی میخابم خواب شبمو انجام بدم هفت ساعتو فقط از مدرسه که میام خو ...

باید امتحان کنی بدن هر کسی یجوره من قهوه میخورم بعدش انگار نه انگار بازم خوابم ولی مامانم همو نو که میخوره تا یه روز کامل بیداره خوابش نمیبره

«تو دنیایی که عشق توش زود دود می‌شه… من ترجیح می‌دم آتیشمو خرجِ رویا کنم نه آدم‌ها.»

😂😂😂اوکیع ولی تپش قلب میاره؟من در حدی میخابم خواب شبمو انجام بدم هفت ساعتو فقط از مدرسه که میام خو ...

ببین من با علی کافه خرداد هر روز تا صبح بیدار بودم واسه من که مشکلی پیش نیومده ولی دوستم فکر کنم دوتا خورده بود حالش بد شده بود اگه زیاد نمیخوای بیدار بمونی قهوه دیگه بخور فرانسوی خوبه

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

برندای خارجی بعضیاشون فیکن و هیچ تاثیری ندارنکافی میکس نسکافه(ساشه های قرمز)خیلی قویه

اینکه میگی قوی حس میکنم نسخه سکته قلبیه یه چیزی میخام که اونقدرام قوی نباشه خودم یکم تپش قلب دارم نمیدونم کدوم مدل قهوه هارو امتحان کنم

صبح که نه یا ظهر که از مدرسه بیام یا احتمالا همون شب ساعاتای هشت نه که خوابم بپره تا دوازده بتونم بی ...

آها پس همینا که گفتم خوبه

اگر دستگاه نداری و از بیرون هم نمیتونی بخری ، میتونی قهوه ترک بگیری (بسته ای بگیر که روش نوشته باشه درصد روبوستا رو بدونی کم کافیین نباشه) تو جزوه کوچیک رو گاز درست کنی

نه بابا اینجوری که فایده نداره قهوه دم نمیشه البته بگم برا من ضرر هاش هم زیاد بودا. اون سال آخر دبیر ...

نه ببین بخدا مدرسه میرم تا پنج غروب میخوابم بعد تا یک شب درس میخونم بااستراحتای لاش تازه باخشتکی باز خوابم میگیره که بخوابم ساعت پنج پامیشم که باید برم مدرسه دارم گند میزنم حتما باید قهوه بخورم

اینکه میگی قوی حس میکنم نسخه سکته قلبیه یه چیزی میخام که اونقدرام قوی نباشه خودم یکم تپش قلب دارم نم ...

قهوه کلا خودش تپش قلب میاره هر مدلیش باشهه