2777
2789
عنوان

خانومای شیر ده تورو خدا بیایین

97 بازدید | 12 پست

من چهار روزه زایمان کردم الان خدارو شکر شیر دارم نی نی هم میخوره ولی سینه هام خیلی بزرگ شده خیلی درد میکنه این فقط اولش این طوریه بعدا قراره خوب شه چیکار کنم خیلی اذیتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم بدوش خالی بشه به مرور خوب میشه اولش اینطوره

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵

عزیزم طبیعیه چون توو سینه هات شیر پر شده درد داری ، چند روز دیگه که بچه بیشتر شیر بخوره درست میشه ، هر روز زیر دوش آب گرم سینه تو ماساژ بده دردت کم بشه ، اگه شیرت خیلی زیاد و شله خودت بدوش توو حموم سبک بشه

عزیزم سینه هات به اصطلاح ری کرده اگه اذییت میشی اضافشو بدوش تا یه مدت از یه ماه تا ۶ ماه شاید اینجور باشه هر وقت بچتو میخوای شیر بدی قبلش بدوشش که نپره تو گلوش   و سینهدهات  خالی شه  

داغم هم ماشالله بگو

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

اگه شیرت خیلی زیاده و بچه موقع خوردن حریف نیست، اول بدوش بعد شیر بده.

اگه بچه مشکلی نداره موقع خوردن، بعد از شیردهی کاملا سینه رو تخلیه کن. بهتره با دست بدوشی. اگه نمیشه حتما یه شیردوش خوب بخر. نه از اینا که مثل شیپوره. مدلی باشه که شیر توی شیشه جمع بشه.

اگه دردت داره بیشتر میشه برو زیر دوش زیر آب گرم بدوش.

بهتره یکی رو به عطاری بفرستی تا یه گیاه لعابدار مثل ختمی تهیه کنه و سینه هاتو با لعابش ماساژ بدی تا جاهایی که شیر تجمع کرده باز بشه.

با اینکارا هم دردت کم میشه هم دچار ماستیت نمیشی.

یه مدت طول میکشه تا ترشح شیر نسبت به نیاز نوزاد تنظیم بشه. 

قدم نورسیدت هم مبارک😘

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟