2777
2789
عنوان

چهارده میلیون و سیصد پول دادم برای اکانت یه بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 91 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو کاربر معمولی نیستی کاربر خاص هستی

تو چی هستی دقیقا؟ وقتی پولی خرج نکرده باشی فرق بین 1 میلیون و 100 میلیون رو چطوری میخای بدونی ؟

کسی که از حرفم تعجب کرد اتفاقا خاصه

انگار مثلا تو غار زندگی میکنین بیرون نمیرید کلا

دختر شیرازی

ای بابا وسرمنم بازی میکنه میگه بعضیها اکانتشون ۶۰ یا۷۰ میلیون ارزش داره.....اینم به من میگه پول بده ...

پسرتون چه بازی میکنه؟ آره راست میگه خودمم تو یه برنامه ای بودم خرید و فروش اکانت میکردیم و بالای ۵۰ میلیون اکانتا ارزش داشت ولی یه خوبی داشت کسی ضرر نمیکرد ولی با این بازی که باهاش هیچ آشنایی ندارم انگار پولمو ریختم سطل آشغال نزار پسرت واسه همچین بازی هایی خرج کنه

تو که دیگه دختر ناصرالدین شاهی این حرفو نزنجدی بودمیه سر برو بیرون البته یه میلیون دو میلیون بزار جی ...

بیرون میریم عزیزم نگران نباش

بیشتر از این مبالغی که سیاهه کردین داخل کارت هست و خرید میریم

منتها ۱۴ تومن نداریم به بازی که بعدش پشیمون بشیم

۲۰ تومن هم خیلی زیاده و هم خیلی کمه

یعنی به دست آوردنش سخته وراحتم خرج میشه

تجربه خرید معمولی و زندگی عادی هم داریم

بلکه فراتر از اون

و همچنان معتقدم ۱۴ تومن اصلا راحت به دست نمیاد

خیلی ها حقوقشون همینقدره

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

بیرون میریم عزیزم نگران نباش بیشتر از این مبالغی که سیاهه کردین داخل کارت هست و خرید میریم منتها ۱۴ ...

فکر نکنم بیرون رفته باشی 😂 بقیه حرفاتم بیخیال

بحثی نداریم چون برای امثال تو من یه تاپیک مفصل هم زدم

پول در نی نی سایت رو بخون

دختر شیرازی

فکر نکنم بیرون رفته باشی 😂 بقیه حرفاتم بیخیالبحثی نداریم چون برای امثال تو من یه تاپیک مفصل هم زدمپ ...

متاسفم واقعا

مشخصه مدیریت پول و زمان در زندگی اصلا ندارین

بله درسته که الان یه خرید لباس معمولی بری راحت باید چند تومنی خرج کنی

موفق باشین

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

متاسفم واقعا مشخصه مدیریت پول و زمان در زندگی اصلا ندارین بله درسته که الان یه خرید لباس معمولی بری ...

میگی مدیریت پول

وقتی اسم پول رو میاری اول باید ارزش پول رو درک بکنی

بعد مدیریتش

کسی که بگه زیر 20 تومن خورد حساب نمیشه واقعا ارزش پول الان رو درک نکرده

حالا شما به زور بگو شوخی میکنی فلان میکنی مسخره بکن

ولی مگه به حرف توعه ؟ بیرون بفرما فقط 3 روز چهارتا وسیله ساده بخر مایحتاج زندگی عادی رو بخر بالای 30 تومن میشه قطعااا

نه اگه منظورت اینه که مثل خفاش بری تو اتاقت خب معلومه که 5 میلیون هم خرج نمیشه ما زندگی نرمال انسانی رو میگیم نه افسردگی رو

دختر شیرازی

بیرون میریم عزیزم نگران نباش بیشتر از این مبالغی که سیاهه کردین داخل کارت هست و خرید میریم منتها ۱۴ ...

من متوجه منظورت شدم عزیزم بحث اولویت در هزینه هست من به شخصه خدارو شکر مشکل مالی ندارم اما هیچ وقت همچین هزینه ای برای بچم نمیکنم

میگی مدیریت پول وقتی اسم پول رو میاری اول باید ارزش پول رو درک بکنیبعد مدیریتشکسی که بگه زیر 20 تومن ...

عزیزم خیلیا با اولویت بندی به همه ی امور زندگیشون میرسن یه سری هم مرفه ترن فک میکنن چطور فلانی با فلان قدر زندگی میکنه